#Sharp 70gp6760e

Najmad86

New member
Cześć,
czy jest tu ktoś, kto posiada powyższy model?

Użytkuję go od pół roku, niby wydaje się w miarę ok (obraz, dźwięk), ale posiada bardzo wkurzającą przypadłość...

Otóż po blisko 5-6 dni użytkowania Google Tv zacina się w taki sposób, że niemożliwym jest normalne korzystanie z telewizora. Trzeba zrobić reset (wyciągnąć wtyczkę z gniazdka) i jest ok, az znowu upłynie ok. 5 dni. Użytkowane tylko: Netflix/ YouTube/ Cyfrowa Tv.

Zgłoszony problem, jakieś 3 tygodnie temu wymiana płyty głównej z nadzieją, że problem ustąpi - niestety, jest dokładnie tak samo.

Sugerowałem się w miarę "dobrymi" opiniami użytkowników na temat tego modelu w komentarzach popularnych sieci.

Czy ktoś ma podobny problem? Udało się go rozwiązać?

A może jestem takim "pechowcem", że trafiłem na jakiś wybrakowany egzemplarz

FullObcyk

Member
Cześć,
czy jest tu ktoś, kto posiada powyższy model?

Użytkuję go od pół roku, niby wydaje się w miarę ok (obraz, dźwięk), ale posiada bardzo wkurzającą przypadłość...

Otóż po blisko 5-6 dni użytkowania Google Tv zacina się w taki sposób, że niemożliwym jest normalne korzystanie z telewizora. Trzeba zrobić reset (wyciągnąć wtyczkę z gniazdka) i jest ok, az znowu upłynie ok. 5 dni. Użytkowane tylko: Netflix/ YouTube/ Cyfrowa Tv.

Zgłoszony problem, jakieś 3 tygodnie temu wymiana płyty głównej z nadzieją, że problem ustąpi - niestety, jest dokładnie tak samo.

Sugerowałem się w miarę "dobrymi" opiniami użytkowników na temat tego modelu w komentarzach popularnych sieci.

Czy ktoś ma podobny problem? Udało się go rozwiązać?

A może jestem takim "pechowcem", że trafiłem na jakiś wybrakowany egzemplarz
Może zapełnia się pamięć podręczna i trzeba ją wyczyścić.

Najmad86

New member
W takim razie serwis. Z informacji z sieci wynika, że to całkiem solidna budżetowa seria.
Wysłany drugi egzemplarz, przy dość częstym używaniu TV/Netflix/YT objaw dokładnie ten sam....Sharp Polska rozkłada ręce i proponuje restart do ustawień fabrycznych:) (zart). Ten tv ma tylko 4,3 Gb pamięci (może to jest problem)...generalnie z przykrością stwierdzam, że to nieudana konstrukcja...

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Wymień na inny model i po kłopocie.
Konkurencja spełni Twoje oczekiwania.

Do góry