Widzisz kolego i to jest wlasne philips wiekszosc firm swoje modele pokaza juz na przelomie kwiecien - maj, a philips we wrzesniu, do tego czasu juz pozostali zjada z cenami, a philips dopiero wystartuje. Do tego dodac trzeba bedzie ze np w Warszawie beda 5 szt. w sklepach MM itp zeby moc zobaczyc na oczy... chyba ze cos sie zmieni czego bym bardzo chcial bo to naprawde fajna firma tylko za duzo szumu jest co z nia bedzie za rok , dwa a to jest problem dla potencjalnych klientow tej marki.
Lolek
Hej fajnie by bylo jakby sie juz w maju pojawily bo ciekaw jestem jakby sie to mialo porownanie do siebie bo patrzac na ceny panasa to juz podziekowalem tej firmie i lg tez wiec chyba zostaje soniak i jeszcze wlasnie philips tylko ja jakos ciagle sie boje o kondycje tej firmy i o serwis ....... zeby nie kupic a potem nie miec problemu gdzie to naprawic???? A nie wiesz w jakiej cenie bedzie 55 cali seria 8 ?
Lolek
Cena 46 cali około 2000 euro wiec na pewno 55 dużo powyżej tej kwoty Link z niemieckiej strony :
Philips 46PFL8007K - Preis ab €1.899,97 - CHIP Online
I nie wiem ale z tego co jest w opisie to jest ambilight spectra xl czyli jest i od gory a nie tylko po bokach jak to bylo z zseria 8 z poprzedniego roku... a jak Wy myslicie?
Lolek
Mają być dostępne od czerwca - więc może zdążą na ME w Piłce Nożnej ???