joe_simpson
New member
Jakie masz warunki - pokoj 4,5 x 4,5
Preferowana wielkość matrycy - max 37
Preferowana technologia - LCD
Jaki sygnał - sd i cyfrowy
Jaka odległość od ekranu - 3m
Jakie urządzenia do podłączenia - dvd
Jaka klasa cenowa -do 3300
Więcej oglądasz w dzień czy w nocy – raczej wieczorami
Jakie masz nasłonecznienie pokoju - nie wiem bo jeszcze sie nie wprowadzilem, ale przyjmijmy ze do ok godziny 14 troche slonca wpadaIle osób zasiada przed telewizorem -2
Jaki masz ulubiony program - dokomuenalny, sportowy, filmy
Oglądasz przy włączonym świetle czy bez światła – przy włączonym
Ma stać czy wisieć - stac
Czy ma być HD Ready czy Full HD - Full HD
Telewizor musi mieć 100HZ ( z możliwością wyłączenia, boje sie o efekt teatralny czego wręcz nie nawidze ) 37 cali to max, zastanawiam sie nad dwoma modelami samsung B650 lub sharp DH77, z tego co czytałem duzo osob ma problemy z ustawieniami sharpa, a samsung podobno czesto sie psuje :/ do JVC i Panasonica jakos nie jestem przekonany, może LG lub Sony ?, pomóżcie prosze, pozdrawiam
Preferowana wielkość matrycy - max 37
Preferowana technologia - LCD
Jaki sygnał - sd i cyfrowy
Jaka odległość od ekranu - 3m
Jakie urządzenia do podłączenia - dvd
Jaka klasa cenowa -do 3300
Więcej oglądasz w dzień czy w nocy – raczej wieczorami
Jakie masz nasłonecznienie pokoju - nie wiem bo jeszcze sie nie wprowadzilem, ale przyjmijmy ze do ok godziny 14 troche slonca wpadaIle osób zasiada przed telewizorem -2
Jaki masz ulubiony program - dokomuenalny, sportowy, filmy
Oglądasz przy włączonym świetle czy bez światła – przy włączonym
Ma stać czy wisieć - stac
Czy ma być HD Ready czy Full HD - Full HD
Telewizor musi mieć 100HZ ( z możliwością wyłączenia, boje sie o efekt teatralny czego wręcz nie nawidze ) 37 cali to max, zastanawiam sie nad dwoma modelami samsung B650 lub sharp DH77, z tego co czytałem duzo osob ma problemy z ustawieniami sharpa, a samsung podobno czesto sie psuje :/ do JVC i Panasonica jakos nie jestem przekonany, może LG lub Sony ?, pomóżcie prosze, pozdrawiam