Samsung UE55H6470 - prośba o opinię

michalmiko

New member
Witam.
Szukam telewizora 55 - 60 cali. Znalazłem Samsunga UE55H6470. Prosił bym o opinię, czy to jest na tyle nowy model (nowszy od H6400?), że nawet na stronie Samsunga go nie ma? Który lepiej wybrać - H6400, czy H6470? Wiem, że macie już dość tego typu pytań, ale jeżeli jest coś lepszego w tej kategorii (55-60cali, smart, 3d w cenie do 4500zł) to bardzo proszę o sugestie.

bhn92

New member
Bez reklam
TO zalezy czy potrzebny Ci tuner satelitarny w tv ,jesli tak to wez h6470 jesli nie i cena h6400 jest mniejsza to wez h6400.

prezy

New member
Bez reklam
Podaj więcej info na temat przeznaczenia telewizora. Wówczas można coś konkretnie doradzić.

Pastusiak

New member
Przecież wszystko już zostało powiedziane, to są dwa te same technicznie telewizory, potrzebuje tunerów bierze, nie potrzebuje bierze h6400. Za tą cenę najlepszy telewizor pod względem całokształtu.

michalmiko

New member
Dziękuję za odpowiedzi. Właśnie dowiedziałem się, że H6470 jest z niemieckiej dystrybucji (niecałe 4000zł), co mnie zniechęciło do zakupu. Po za tym sprzedający ma nieciekawe opinie w internecie (brak karty gwarancyjnej do sprzętu itp.) H6470 też nie ma na oficjalnej polskiej stronie Samsunga. Zamówiłem 6400 w cenie 4130zł z przesyłką. Myślę, że będę zadowolony, choć telewizor widziałem tylko w internecie i na You Tubie. Czytałem też recenzje ;)
Telewizor będzie stał w miejscu 40" LCD'ka Samsunga bodajże serii A albo B (ma około 5 lat). Odległość od kanapy około 3 metry oraz około 4 - 4,5m od stołu kuchennego (pod kątem - kuchnio salon).

Do góry