Samsung UE48H6800 Curved Pilot Problem

nokia6788

New member
WItam jestem nowy na forum i mam pytanie do doświadczonych uzytkownikow. Otoz zakupilem powyzszy telewizor ale oczywiscie w zestawie nie bylo pilota smart, wiec dokupilem pilot smart na "A". Problem lezy w tym ze pilot SAMSUNG SMART CONTROL BN59-01181B nie chce sie sparowac z moim tv... przytrzymuje przyciski return i guide(nie wiem czy dobrze napisalem) Czyli te co sa ma rysunku pod klapka i nie chce mi sparowac z moim tv... Czy ktos tez mial taki problem albo wie jak go rozwiazac ?
z gory dziekuje za pomoc :)

nokia6788

New member
WItam jestem nowy na forum i mam pytanie do doświadczonych uzytkownikow. Otoz zakupilem powyzszy telewizor ale oczywiscie w zestawie nie bylo pilota smart, wiec dokupilem pilot smart na "A". Problem lezy w tym ze pilot SAMSUNG SMART CONTROL BN59-01181B nie chce sie sparowac z moim tv... przytrzymuje przyciski return i guide(nie wiem czy dobrze napisalem) Czyli te co sa ma rysunku pod klapka i nie chce mi sparowac z moim tv... Czy ktos tez mial taki problem albo wie jak go rozwiazac ?
z gory dziekuje za pomoc :)

Co kolwiek ktos cos pomoze ? :(

nokia6788

New member
Ue48h6800

Zrobilem dla osob ktore maja problem z tym pilotem trzeba wejsc w menu serwisowe i w nim wlaczyc samsung smart device control na on :) i Pilocik dziala :) TYlko nie dziala funkcja glosowa ale co tam kropeczka lata :)

Ostatnia edycja:

kruszyna83

New member
Siemanko ! Jestem tu nowy i od razu przepraszam za odkopanie tematu . Mam taki sam problem z pilotem jak użytkownik nokia6788 z tym że ja mam oryginalnego pilota . Problem leży w tym że pilot SAMSUNG SMART CONTROL nie chce sie sparowac z moim tv... przytrzymuje przyciski return i guide i nie chce mi sparowac z moim tv . Czy może mi ktoś pomoc ?

Do góry