SAMSUNG UE46F6270 + dropbox

faba

New member
Witam!
Mam problem z aplikacją dropbox w w/w telewizorze. Dropbox w Tv (smart tv) nie widzi moich plików w chmurze. Pokazują się trzy foldery, Muzyka, zdjęcia i filmy po wybraniu któregokolwiek pokazuję się informacja typu brak danych na urządzeniu. Oczywiście jak przejdę do przeglądarki plik są i można je obejrzeć lecz nie jest to tak wygodne i przyjemne jak w przypadku aplikacji w smart tv, przynajmniej tak przypuszczam. Proszę o rady! Pozdrawiam

WD40MAX

New member
U mnie widzi bez problemu. Fotki da się przeglądać choć jest to dość powolne. Filmów oglądać się nie da. Nawet niewielki 40-50 mb film w formacie MP4 ściąga się długo i przeskakuje. Lepszym rozwiązaniem okazał się programowy serwer DLNA na komputerze w innym pokoju.

faba

New member
no właśnie o fotki się rozchodzi. Powiedz mi czy foldery w dropboxie masz jakość specjalnie rozłożone. Ja mam wszystko razem dużo folderów i właśnie się zastanawiam czy przez ten "bałagan" może apps tego nie widzi.

faba

New member
temat do usunięcia, doszedłem do tego. Po prostu zdjęcia muszą być wrzucone do folderu Samsung links/ Photos.

Do góry