Samsung ue40d6500-podłączenie komputera pomocy!

Madzialena

New member
Hej,

Przeszukałam wątki forum nie znalazłam odpowiedzi, więc piszę. Mam nadzieję, że pomożenie bo się lekko załamałam.
Kupiłam telewizor i niestety wpisywanie tekstu do przeglądarki z pilota to dramat. Kupiłam zatem klawiaturę bezprzewodową na USB i jaki dramat - okazuje się, że chyba nie można podłączyć do telewizora klawiatury. Czy to możliwe?

Drugie pytanie, czy można podłączyć laptopa do tego telewizora za pomocą WI-Fi, DLNA? Chodzi mi o podłączenie bezprzewodowe żeby przeglądać internet bez pilota.

Bedę bardzo wdzięczna za pomoc, bo ręce mi opadają.

M.

tdx

New member
Bez reklam
cześć
klawiatury na usb nie podłączysz niestety... Najszybszym sposobem wpisywania jest specjalny pilot qwerty samsunga albo jakikolwiek smartfon z wifi i odpowiednią aplikacją

Madzialena

New member
Dzięki za info. Ściągnęłam program na smartfona, niestety historia taka sama, nie można używać klawiatury qwerty tylko jest to samo co w przypadku tego badziewnego pilota. Dramat, nie sądziłam że taki telewizor będzie aż tak lipny...

PeterMac

New member
Bez reklam
mi tez rece opadają, to jest telewizor a nie komputer :) internet w TV to tylko kulawa namiastka tego co oferuje komputer.
Podłącz laptopa kablem HDMI do telewizora i kup sobie np. bezprzedowodą klawiature do laptopa juz touchpadem, polecam np. Logitech K400.

Do góry