samsung seria 7

stolar

New member
Witam wszystkich... Jestem nowy na forum i nie wiem czy pisze w odpowiednim miejscu a wiec niech moder czuwa....:hmm: :confused:

Rozmawiałem ostatnio z konsultantem firmy samsung odnośnie kiedy w polsce pojawi sie seria 7 ich tv LCD niestety usłyszałem - nie wiem - Może ktoś z was wie gdzie można w polsce dorwać sprzęt sprowadzany z poza naszych granic... Nie chcę czekać niewiadomo ile zanim do naszego zacofanego (wbrew reklamie Marka Kondrata) kraju dotrze towar którym inne nacje już się cieszą...

stolar

New member
Proszę nie cytować ostatniej wypowiedzi w wątku. ArtS :)

Ze względu formalnego nie mogę jeszcze linka wstawić ale popatrz na strone samsunga w usa...
Niestety ale zbytnio się nie rozpisali, co dziwi iż tak wielka firma ma tak mizerną stronkę z której wsumie niczego dowiedziec sie nie da, wszędzie te same dane podstawowe....

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Lord Rayden

New member
Jest też na Sirius.pl ale droższy. 4500 zł

W DH Astra we Wrocławiu widziałem dziś LE40A751. Cena 5199 zł

Ostatnia edycja:

cueman

New member
Witam :)
Myślałem, że znajdę tu info o miejscach zakupu, gdyż byłem zainteresowany jednym z modeli tej serii, ale to było kilka dni temu.
Dzisiaj rano kupiłem model LE40A756 w sklepie MediaMax24.
Po kontakcie ze sprzedawcą okazało się, że mają go na miejscu i jeszcze dzisiaj ma do mnie przyjechać :)
Aha, zapłaciłem za niego niecałe 4400 zł.

Pozdrawiam

Do góry