Samsung - recommendation - koniec ?????

garibaldi

Member
Witam
Posiadam Samsunga PS51F8500 i jedną z bardziej wykorzystywanych funkcji smart było - co warto obejrzeć (recommendation). Pewnego dnia wszystko zniknęło a ponowna konfiguracja nie przynosiła efektów. W serwisie autoryzowanym dowiedziałem się że to była funkcja firm 3cich i pomimo że wszędzie reklamowana przez samsunga (TV, storna) oni za nią nie odpowiadają i przestała być aktywna. Teraz mój smart wygląda jak martwy. Czy to prawda ? już się z tym nic nie da zrobić ?
(sygnał brany na podstawie NC+ Kraków sat)

Metrolog

New member
Dawno już zapowiadano wyłączenie tej funkcji, pozostaje jedynie sprawa sądowa za sprzedanie klientowi towaru niezgodnego z umową którą przegrasz bo dowiodą w sądzie że nie jest to funkcjonalność telewizora której działanie gwarantowano dożywotnio, jest bezwzględnie potrzebna itp. i itd. i co im zrobisz :)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
To jest nie tak.
Bo jeśli nikt Cię nie informował o tym przy zakupie - a pewnie nie - to spokojnie powinieneś wygrać. Nie wiem dlaczego przestało działać
bo w innych firmach - np. Philips działa spokojnie.

Metrolog

New member
Jeżeli w USA wyłączyli tą funkcję to znaczy że się nie boją żadnej sprawy sądowej, czyli jest z góry przegrana :)
Chyba że chcecie się sądzić z biednym sprzedawcą tego złomu :)

Do góry