Samsung led 3D UE40EH6030 i Anynet+

snik3rs

New member
Witam.
Mam pytanie odnosnie tego modelu tv. Posiadam minikomputerek RaspberryPi i w/w model tv. Chcialbym zapytac o obsluge CEC (Anynet+). Czy ten TV ją posiada? Z tego co wiem to praktycznie wszystkie tv mlodsze niz 2 lata powinny miec ta usluge. Niestety u mnie nie moge jej znalezc. Bede wdzieczny za odpowiedz. Wszedzie gdzie szukalem w Google znajdowalem tylko strony sklepow z tym tv gdzie w opisach byla informacja o tym ze jest ta usluga. Chcialbym dodac ze w RaspPi CEC jest wlaczone a kabel HDMI ver.1.4.
Prosze o pomoc.

/przepraszam za brak polskich znakow - pisane z telefonu:)

tdx

New member
Bez reklam
Nie ma niestety....

Trzeba by zajrzeć w menu serwisowe czy nie jest po prostu programowo wyłączone...

snik3rs

New member
Czy mize to byc jakos ukryte? Przeszukalem menu serwisowe, ale nie znalazlem nic, a boje sie grzebac w ustawieniach:) dziwne ze ten model tego nie ma. Znajomy ma model lcdq Samsung bez led starszy przynajmniej o 1,5roku i posiada tą funkcje :/

snik3rs

New member
Bede wdzieczny:) jeszce pytanko, bo gdzies mi sie przewinelo przed oczami raz cos na temat wgrywania "hacka" na tv? Czy to w ogole mozliwe i czy jest mozliwosc wgrywania coustomowego oprogramowania lub z innego modelu?

Do góry