Samsung LE37B651 problem matryca

idzior

New member
Witam serdecznie,

po czterech latach użytkowania tegoż telewizora pojawiły się czarne poziome pasy na ekranie. Jeden serwisant bez zaglądania do wnętrza powiedział, że na 95% jest to matryca i że tego się nie naprawia bo po prostu się nie opłaca.
Co o tym sądzicie, czy ktoś miał taki przypadek?
Nie uśmiecha mi się kupować co kilka lat nowy telewizor za 3 tys.:-(

Jako, że nie mogę jeszcze linków podawać to prosiłbym o wpisanie w youtube "samsung le37b651 matryca" i pierwszy filmik jaki się pojawi to będzie ten z opisanym problemem

Pozdrawiam,

idzior

idzior

New member
Hehe to nieźle,jak cztery lata to długo;)
Jestem ciekaw czy to tylko przypadek czy też taka polityka firmy? Raczej w Samsunga już nie pójdę przy wyborze nowego tv.

bob1969

Member
Bez reklam
Hehe to nieźle,jak cztery lata to długo;)
Jestem ciekaw czy to tylko przypadek czy też taka polityka firmy? Raczej w Samsunga już nie pójdę przy wyborze nowego tv.

Jest taki film: Tajemnice Korporacji. Tam wszystko jest objaśnione:) Dlatego kupię plazmę 50" za 2000 zł bez żadnych smartów, 3D i innych pierdół.

tdx

New member
Bez reklam
Ja swojego 32B650 kupionego z 5 lat temu pchnąłem znajomemu i do dziś mu chodzi :)
i napiszę tylko że tamta 32" była droższa niż mój obecny TV 46" :)

SATAn_

New member
Bez reklam
Muslisz ze Panas, LG czy inna forma sprzda Ci TV na lata ? Grubo sie mylisz. Zepsuje sie po 2 latach gwarancji w 90% przypadkow. Ciesz sie ze Ci tak dlugo dziala, no chyba ze tylko stal.

Do góry