grzesiekm80
New member
Witam zakupiłem 4 dni temu samsung Le32r81b podłączony jest pod tuner ferguson i karta cyfry za pomocą kabla euro euro ( zwykły kabel za 10zł ) i mam mały problem obraz nie jest taki jak powinien być jest nieco rozmazany w niektórych momentach obraz jest nie ostry i po chwili łapie ostrość SA smugi i tego typu problemy . Czy faktycznie wina może tkwić w kablu jakim jest przesyłany sygnał czy po prostu cos nie tak jest z LCD dodam ze jak podepnę xboxa 360 to wszystko wygląda bardzo łanie i wyraźnie proszę o rade gdzie leży przyczyna czy jest to wada LCD czy może kabel jak kabel to jaki możecie mi doradzić żeby było widać wszystko ładnie i ostro i wyraźnie. Pozdrawiam
P.S jak wyglądają wypalone piksele(umnie na czarnym tle widać kilka białych punktów czy to SA wypalone piksele i czy jest to powód do wymiany modelu na nowy) żebym mógł sprawdzić czy tak owe posiadam albo jakiś program którym można to sprawdzić
P.S jak wyglądają wypalone piksele(umnie na czarnym tle widać kilka białych punktów czy to SA wypalone piksele i czy jest to powód do wymiany modelu na nowy) żebym mógł sprawdzić czy tak owe posiadam albo jakiś program którym można to sprawdzić