Samsung le23r82b/le26r82b

Dawid1000

New member
Witam! Przymierzam się do zakupu Samsunga ktoregoś z tych dwóch modeli na górze i mam kilka pytań.
1. Czy ten model to dobry wybór w tej strefie cenowej? Może ktoś poleci jakiś inny model, niekoniecznie samsunga
2. Byłem w sklepie i widziałem na tym Samsungu ładny obraz, duzo ładniejszy niz na Panasonicu 26"( nie pamiętam modelu końcówka nazwy to 7P)
3. Będzie on używany pod konsolę Xbox 360 i kablówkę UPC. Czy uzyskam dobrą grafikę na Xboxie, bo głównie na tym mi zależy?
4.TV będzie oglądany z odległości 1,5m-2m czy 26" to nie za dużo? Chciałbym żeby komort oglądania był wysoki, a nie, że po 30min grania/oglądania będą mnie boleć oczy.
Będe wdzięczny za wszystkie odpowiedzi których mi udzielicie!
P.S. TV będzie kupowany w przyszłym miesiącu max 2 więc możecie podawać TV do 2200zł

jrd

New member
1. Jak dla mnie to chyba jedyny taki w swojej cenie...
4. hmm ja ogladam i gram z 2-3 m 37' i zdecydowanie za mały, za rok zamierzam wymienic na 46 jak spadna ceny znacznie .
W sklapach jak sprawdzalem czy 37 a 40' to ten drugi wydawal mi sie za duzy, jednak teraz jestem innego zdania, a myslalem ze nawet 37 bedzie za duzy ...

Ja bralem pod uwage jeszcze sharpy, bo tu pisali ze ten samsung smuży, jednak jestem zadowolony z tego R82 nic nie smuzy, gry smigają az milo ( PC), czarne to czarne , nie wiem skad Ci ludzie mieli fiolet zamiast czarnego ? Moze cos zle poustawiane .

Do góry