Samsung F5300 problem z USB

Miyagi

Member
Witam mam taki problem z odczytem plików przez USB.Wchodziłem w menu serwisowe aby sprawdzić ile godzin juz chodził mój odbiornik i chyba coś przestawiłem w ustawieniach usb.Czytałem na forum że można było w starszych modelach zmieniac jedną opcje w menu serwisowym aby odtwarzał wszystkie pliki przez usb.Mogłby mi ktoś powiedzieć jak to jest w tej serii, i która opcja odpowiada za usb i jaka powinna byc wybrana.Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.

Miyagi

Member
Dzieki za linka.Szukałem ale za bardzo nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie.A jakbym tak w menu serwisowym zrobił factory reset to przywrócą mi ustawienia jakie mialem na samym poczatku??

Miyagi

Member
Chodzi mi o to że chyba zmieniłem w menu serwisowym Type i nie wiem teraz jaki ustawic dla modelu ue32f5300.Jakbyś mógł jaki wybrać type dla tego modelu.

Miyagi

Member
Podłaczam pendrive i pokazuje mi foldery z filmami i jak chce uruchomic film to wyskakuje mi brak podlaczonego urzadzenia usb.Z telefonem jest to samo.

bhn92

New member
Bez reklam
ale robisz to w tym gniezdzie gdzie pisze HDD ? bo w tym gdzie camera pisze to nie przeczyta Ci filmow ,tylko z tego gdzie hdd pisze.

Do góry