Samsung EU55H7000 - Nie odczytuje plików PDF oraz napisów z pendrive.

princesor

New member
Witam,
otóż gdy podłączę pendrive do telewizor nie wykrywa plików tekstowych, napisów w różnych formatach oraz pdf jakby ich tam nie bylo, dodam, że w sklepie widział te pliki.

Po przyjeździe do domu w menu serwisowym kliknąłem przywróć ustawienia fabryczne - nie wiem czy to właśnie przez to... Wiem nie powinienem w ogóle tam wchodzić ale TV jest z wystawy i chciałem zobaczyć ile godzin grał, był to mój wielki błąd...

Czy może ktoś wie jakie ustawienia są odpowiedzialne za wykrycie powyższych plików albo mógłby udostępnić zdjęcia swoich ustawień w menu serwisowym abym mógł ustawić na takie, które pozwalają na odtworzenie powyższych plików?

Będę bardzo wdzięczny za pomoc, w zamian mogę udzielić jakiejś porady prawnej bądź po prostu ładnie podziękować ;)

slawkor

Member
Bez reklam
Spróbuj zaktualizowac tv do najnowszej wersji oprogramowania dostępnej na stronie producenta. Możesz to zrobic na dwa sposoby, albo ściągając ze strony Samsunga i na pendrive lub przez sieć. Musi działać.

princesor

New member
Sprawdzałem jest już najnowsza aktualizacja i jak klikam na opcje sprawdź aktualizacja to wyświetla komunikat, że najnowsze oprogramowanie jest już zainstalowane

Do góry