ar2 napisał:
Jest to filtr "grain" czyli ziarno zastosowany w filmie przez reżysera, podobnie zrobiony jest np. "Helikopter w ogniu"
Dziwne narazie w każdym filmi jest ten grain, ale to wina filmu nie odtwarzacza ,nie kabla, nie TV, Oglądam właśnie film "Click" też jest ziarno ale mneijsze chbya niż w S.W.A.T. chyba z tym nic niezrobie, ale wszystko poza filmem np. napisy, menu filmu, jakość EXTRA. Mimo ziarna jest dużo lepiej niż z DVD, click jest na cały ekran bardzo fajna jakość, niepixeli jak z dvd. Szkoda ze tak malo filmow jest do kupienia.
narazie 1 wada, to ten "grain" filtr czy można coś z tym zrobić czy nowsze filmy np. z 2007 roku teżtakie będą?
Wielki + ma wygląd tego odtwarzacza, bardzo ładne podświetlanie na niebiesko, pilot jak to pilot 90% niepotrzebnych guzików ^^
ja tam używam menu, przewijania, stop, play, subtitle i audio a reszta niepotrzebna. Szkoda że w pudełku niebyło ulotki, bo można 3 filmy gratis dostaćjak się wypełni taki druczek z ulotki dołączy paragon (kopie) to ci 3 fajne filmy przyśla blue-ray musze znaleśc w jakimśsalonie Samsunga, na stronie samsunga jest ta ulotka ale niewiem czy tak można wydrukowaći wypełnić pewnei tak bo ważny jest numer seryjny czy cośtam i paragon.
Ja już niechce oglądać dvd, bo jakośc blue-ray bije dvd na głowe wiecie coś kiedy nowe filmy blue-ray unas będądo kupienia?
na tej stronie
http://www.dvdmax.pl/ są filmy blue-ray do kupienia, już unich kupowałem dvd i było wsyzstko ok, ale w Saturnie np. w Arkadi też można kupić filmy blue-ray po 109zł więc taniej niż na dvdmax.pl
To jak znacie jakiś sposób żeby si pozbyć tego filtra kaszy to dajcie nać.
i sorry za błędy ortogra. itp.