Witam
Dzięki temu wspaniałemu forum dokonałem ostatnio wymiany sprzętu audio (kupiłem Onkyo 605 + Samsung BD-P1000) z którego jestem bardzo zadowolony (musze jeszcze wymienić kolumny). Jeśli są osoby które mają taką konfiguracje to proszę o pomoc w dwóch tematach:
Dzięki temu wspaniałemu forum dokonałem ostatnio wymiany sprzętu audio (kupiłem Onkyo 605 + Samsung BD-P1000) z którego jestem bardzo zadowolony (musze jeszcze wymienić kolumny). Jeśli są osoby które mają taką konfiguracje to proszę o pomoc w dwóch tematach:
- proszę o kody do sterowania pilotem Onkyo – odtwarzaczem Samsung BD-P1000 (wystukałem wszystkie standardowe dla Samsunga i nie działaL)
- Czy udało się komuś uruchomić dźwięk DD Plus lub DTS HD na tej konfiguracji (mam wrażanie ze Samsung BD-P1000 nie ma obsługi tych trybów ale z kolei Onkyo ma wbudowane te dekodery wiec w trybie przesyłania bezpośredniego do Ampli teoretycznie powinno działać). Chodzi mi o to czy na wyświetlaczu Onkyo pojawiła się informacja iż odtwarzany jest DD Plus (HD) lub DTS HD?