samsung 65ju7000

krzysbiker

New member
witam mam pytanie jak wyłaczyc auto wyłaczenie telewizora na ustawieniach wchodze na czas potem na autowyłaczenie i tam mam zaznaczone wyłaczone a i tak po kilku godzinach wyskakuje okienko z czasem nacisnij jakis klawisz bo tv sie wyłaczy idzie to jakos wyłaczyc

krzysbiker

New member
ok miałem ustawione na 4 godz wielkie dzieki
a tak poza tym powiedz mi jak sprwdzam aktualizacje tv ale niemam podłaczonego go kablem inter tylko przez wifi to czy jak bedzie jakas dostepna aktualizacja to czy go zaktualizuje?

krzysbiker

New member
witam koledzy mam pytanko odnosnie restartu telewizora jak to zrobic a dokłanie mam problem z tym ze na poczatku nie było problemów z łaczeniem sie i odpalaniem np muzyki na youtube z telefonu poprzez wysyłanie obrazu na tel a teraz raz sie rozłancza i ciezko ma sie połaczyc długo sie łaczy aletego mysle zeby np restarta zrobic pomoze ktos?

krzysbiker

New member
kacper a jak to zrobic ja mam zaznaczone ze automatyczna aktualizajca przez wifi wiec chyba by samo sie zrobiło ? jak nie to podpowiedz ci i jak jak to nie problem oraz jak zrestarowac tego tv

krzysbiker

New member
jak daje na pomoc tevh jest aktualizacja oprogramowania i mam obecna wersje 1471 jak daje aktualizuj tera to chwile sprawdza i pisze ze niema dla ciebie aktalizacji

kaper.1981

Member
Bez reklam
Przepraszam pomyliłem sie obecna wersja to 1471.
Reset tv jest prosty i polega na wprowadzeniu z pilota ciągu cyfr ale nie pamiętam jakich poszukaj w google tam na pewno będzie lub na YouTube.

Do góry