Samsung 46f6400 czy Lg47lm640

Maverick7909

New member
Witam.Byłem dziś w sklepie i planuje zakup któregoś z tych modeli tv ale za dużo info o nich nie ma.Teraz mam starego poczciwego sharpa 32 cale model wd1e którego kiedyś długo szukałem i do dziś jestem zadowolony jednak jest juz za mały.Pisze dlatego o tych 2 tv bo chce kupic na raty w tym sklepie.Co do ceny samsunga jest w miarę ok za 2999 ale Lg juz za 3500 a można go znaleśc w sieci za około 3 tys.Nie chce rozpisywać sie za bardzo o warunkach pokoju .Pokój 25m oglądanie około 4 metrów zależy za jakiego miejsca.Źródło sygnału cyfra plus.Jak spisuje sie przeglądarka internetowa w tych tv i jak te tv działają ze smartfonem no i przed wszystkim jaka jest jakość obrazu.Mam tez dylemat co do 3d i okularów wolał bym jednak chyba pasywne.Na tv mogę wydać w tych granicach cenowych chyba ze kupie inny tv przez internet na raty choć nigdy tego nie robiłem.Mam jeszcze pytanie do tej przedłożonej gwarancji 3 lata co daje automatycznie ponad 300 zł wiecej czy jest sens i czy ona obejmuje więcej ni ta 2 letnia bo raczej chyba zostanę przy 24 mies.Prosił bym o wasza pomoc w wyborze bo chciał bym kupić go jeszcze w tym tygodniu.Wiadomo nie na siłe.Co do Lg cena u nas w sklepach jest za wysoka to zostaje sklep w sieci.

Do góry