Samsung 40ES6100 czy LG 42LM620S

hellboyek

New member
Witam serdecznie,
przyszedł czas zakupu lepszego, niż obecnie posiadam, TV. Wybór padł na dwa modele: Samsung 40ES6100 i LG 42LM620S. Oba sa w podobnej cenie w sklepach, w których oferuja mi raty 0% ;)
Jeśli chodzi o przeznaczenie. Posiadam UPC (ponad 20 kanałow HD), dodatkowo od września Canal+, ze względu na spore zainteresowanie piłka nożną z mojej strony. Oprócz tego użytkuję PS3 (czytałem o sporych opóźnieniach na Samsungu [Inpu lag], jak to w praktyce wygląda?).
Oba TV to 3D, jednak dla mnie jest to tylko gadżet, który może kiedyś będę użytkował, choć niekoniecznie.

W Samsungu podoba mi sie wbudowane WiFi, jednak to nic nie oznacza. Mając bowiem PS3, mam praktycznie to samo (AXN, TVN, iPla). Głównie zależy mi na jakości obrazu, lubię czasem obejrzeć dobry film w HD, a przede wszystkim sport.

Po lekturze ulotek, różnych opinii i ofert, padło na te dwa modele, ale jeśli macie jakieś propozycje w podobnym przedziale cenowym, chętnie rozważę.

Wielkie dzięki z góry

Karpaj

New member
Bez reklam
Oj naprawdę źle wybrałeś. Modele z niskiej półki jakościowej.

W podobnych cenach :
Philips 40PFL5507
Toshiba 40TL933
Sharp 40LE730

hellboyek

New member
Ośmielę się zapytać... dlaczego niska półka? pod jaki względem? zbieram wiedzę, oczywiście

Ostatnia edycja:
Do góry