samsung 37d550, LG 37lk450 czy sony kdl37bx420- który wybrać

orys1984

New member
Witam,
mam dylemat który z powyższych modeli wybrać. Gotówka jaką dysponuję to ok. 1700 zł. Telewizor ma służyć raczej tylko do oglądania telewizji (cyfrowy polsat lub n) oraz mam zamiar podłączyć do niego xboxa lub ps3 (dopiero chcę kupić :) i w ten sposób przez wi-fi korzystać również z internetu na telewizorze.

P.S.
Do rywalizacji dołączył jeszcze samsung 37d5000 (jest też w dobrej cenie w rtv euro agd 1880 zł) :) oraz philips 37pfl4606h (za 1790zł w w/w sklepie).
Po rozmowach z żoną dowiedziałem się że na LG się na pewno nie zgodzi bo słyszała negatywne opinie więc raczej muszę go skreślić z listy, bo bardzo ciężko będzie ją teraz przekonać ;/

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc

Ostatnia edycja:

tvsatuser

New member
Mały trochę budżet jak na 37" albo dołóż z 500zł i będzie ładny 100hz obraz albo zdecyduj się na 32"

Najlepiej wstrzymaj się kupnem do połowy marca co mniej wejdą nowe modele, teraz to najgorszy okres na kupno tv :) Dobre modele z 2011 już są na wyczerpaniu :)

orys1984

New member
No i teraz mam zagłostkę. Czekać półtora miesiąca czy kupować ten 37d5000 po tej promocyjnej cenie. Mam jeszcze pytanie dlaczego właśnie ten telewizor powinienem wybrać? Wiem że miałem się skoncentrować na telewizorach lcd a ten samsung to led,o czy faktycznie jest on o tyle lepszy czy to tylko chwyt marketingowy że telewizory led są lepsze (bo nowsze i droższe)?

Do góry