Rozkodowanie (odzyskanie) nagranych filmów przez dekoder NC+ przed wymianą

KSI

New member
Czy jest ktoś, kto potrafiłby rozkodować tj. uczynić aby nagrane filmy przez stary dekoder nc+ wifiBox+ na dysk zewnętrzny i pendrive (około 500GB danych), dało się odtworzyć na wymienionym przez nc+ takim samym dekoderze albo lepiej na komputerze?

Ile taka usługa odzyskania i zdekodowania takiej ilości danych mogłaby kosztować?

Stary dekoder nie działał za dobrze i w punkcie obsługi wymienili mi go, niestety nikt mnie nie poinformował, nawet wcześniej kontaktując się z infolinią, że kolekcji filmów dokumentalnych jak galileo, wiem co jem i co kupuję itp., już nie odtworzę na nowym dekoderze. Złożyłem reklamację z prośbą przywrócenia starego dekodera - bezskutecznie. Przyznano mi rację tj. reklamację uznano i nie policzono 1 mies. abonam. ale wg nich nie ma możliwości odzyskania tych filmów.

slawko_23

New member
Bez reklam
Ale raczej one nie są utracone więc nie da się ich odzyskać. Wprost: nie są Twoją własnością. Przez sieć domowa z poziomu win 8 widziałem nagrania w dekodera i się ucieszyłem. Ale tylko widziałem ich nazwę, czas nagrania rozmiar i tyle. Nie dało się skopiować. Na szczęście programy na których Ci zależy są często powtarzane.

Do góry