Plazma, LCD wielkie wybieranie
co i dlaczego
Plazma to lepsze kolory (czarność widzę
) tak?
a LCD lepsza rozdzielczość,, i właśnie,,,,,, co daje mi większa rozdzielczość ?
jaka jest w przypadku np Pioneera 436 ??? a jaka w LCD podobnej klasy do tego pioneera ?
czy dobrze czytam 1024 (Hor) x 768 (Ver)?
bo jeśli tak to przy ekranach LCD to pikuś :/
co ona mi daje i czy bardzo powinienem na nią zwracać uwagę przyy zakupie TV ??? czy ma ona duży wpływ na jakość odbioru z dobrego sygnału, czy LCD z lepszą rozdzielczością pobije przez to pioneera 436 w jakości obrazu? czy będzie tomiało wpływ na "żywotność" ekranu? (Czyli czy za dwa lata okaze się że pionieer z 1024x768 to staroć bo wszystkie TV będą miały "1900x1200" i obra na nich będzie miażdzył to co chciałbym teraz kupićza niemałe pieniądze???
aha i co to jest DVB ???
dzieki za odpowiedzi ewentualne z góry
Plazma to lepsze kolory (czarność widzę

a LCD lepsza rozdzielczość,, i właśnie,,,,,, co daje mi większa rozdzielczość ?
jaka jest w przypadku np Pioneera 436 ??? a jaka w LCD podobnej klasy do tego pioneera ?
czy dobrze czytam 1024 (Hor) x 768 (Ver)?
bo jeśli tak to przy ekranach LCD to pikuś :/
co ona mi daje i czy bardzo powinienem na nią zwracać uwagę przyy zakupie TV ??? czy ma ona duży wpływ na jakość odbioru z dobrego sygnału, czy LCD z lepszą rozdzielczością pobije przez to pioneera 436 w jakości obrazu? czy będzie tomiało wpływ na "żywotność" ekranu? (Czyli czy za dwa lata okaze się że pionieer z 1024x768 to staroć bo wszystkie TV będą miały "1900x1200" i obra na nich będzie miażdzył to co chciałbym teraz kupićza niemałe pieniądze???
aha i co to jest DVB ???
dzieki za odpowiedzi ewentualne z góry