Router z wyjściem HDMI

SmR83

New member
Witam
Czy spotkaliście się może z routerem, który ma wbudowane wyjście HDMI? Chciałbym podłączyć do niego swojego LG (lub po prostu jakikolwiek telewizora z wejściem HDMI) i oglądać na nim wideo/fotki/muzyka udostępnione przez sieć lokalną.

Pozdrawiam

pro_fill

New member
Bez reklam
wczoraj widziałem urządzenie, które bezprzewodowo przesyła obraz 1080p + dźwięk 5.1 na odległości ok. 10 m [wg sprzedawcy] w cenie ok. 500 PLN

nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie to działało [wiem, ze bezprzewodowo], ale jedno jest pewne - nie był to router.

nie wiem, czy nie złamię regulaminu, podając namiary na sklep.....

piotr'ek

New member
Bez reklam
No nieźle to sobie wykobinowałeś... tylko, że producenci TV Cię ubiegli parę lat temu i w większości TV instalują już DLNA czy gniazda USB. Zapomnij o takowym routerze, no chyba, że w wersji dla stacji TV w cenie samochodu klasy średniej.

wUodek

New member
wczoraj widziałem urządzenie, które bezprzewodowo przesyła obraz 1080p + dźwięk 5.1 na odległości ok. 10 m [wg sprzedawcy] w cenie ok. 500 PLN

nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie to działało [wiem, ze bezprzewodowo], ale jedno jest pewne - nie był to router.

nie wiem, czy nie złamię regulaminu, podając namiary na sklep.....

Podaj namiary bo czegoś takiego szukam.
Znalazłem tylko w cenie 1500 zł w USA.

pro_fill

New member
Bez reklam
moderatorzy i admini - litości, to nie reklama, tylko pomoc :D

w poznaniu na obornickiej 309, sklep centrum nawigacji GPS DATA
nie mają własnej strony, ale tu masz na alle....

nie wiem jakiej firmy był to sprzęt, ale wierzę, że jak właściwie zadasz pytanie, to będą wiedzieli o co pytasz.

i dzwoń na obornicką, nie na libelta - ja się pomyliłem :D

Do góry