Reaktywacja 32M71B

paradoks1

New member
O co tutaj chodzi?

Samsung twierdzi że wycofał się z produkcji modelu 32M71B a w Saturnie w Katowicach półki uginają się od niego. Cena 3799.
Panowie co jest grane ? Pogodziłem się że go nie kupię i teraz mam dylemat 32M71B czy 32M87B
Chyba wypiję browara:p

Przemcio73

New member
paradoks1 napisał:
O co tutaj chodzi?

Samsung twierdzi że wycofał się z produkcji modelu 32M71B a w Saturnie w Katowicach półki uginają się od niego. Cena 3799.
Panowie co jest grane ? Pogodziłem się że go nie kupię i teraz mam dylemat 32M71B czy 32M87B
Chyba wypiję browara:p
Paradok1 - to nie żaden paradoks:D . Pewnie mają ten tv jeszcze na magazynach (albo cuś:p takiego). Osobiście to wybrałbym jedynie nowszy model.
pozdrawiam
Kurde, coś mi klawiatura szwankuje:evil: :evil:

j.jacek

New member
Witam
To żaden paradoks ,Samsung pościągał wszystkie M z całej Europy do Polski i próbuje upłynnić je w naszym kraju,na dzień dzisiejszy cena tego lcd-ka wachać się będzie na poziomie 3400zł[informacja sprawdzona i potwierdzona].
I tutaj należy upatrywać późniejszego wprowadzenia 32m86/32m87.
Z tego co wiem żadna z hurtowni nie chce podjąć się ponownej dystrybucji tego modelu,chociaż by z powodu wprowadzenia nowych lcd-ków na nasz rynek. Zostają nam więc.,a jak wiadomo cena czyni cuda wszelkiego rodzaju promocja w marketach.Co może dość szybko doprowadzić do pojawienia się serii m86/m87
pozdrawiam cierpliwych

paradoks1

New member
Pewnie macie rację.
Zasugerowałem się sprzedającym na allegro który w ofercie sprzedaży napisał : nowośc premiera maj 2007 - no i udało się mu wywołać dyskusję:)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
myślę że jakbyć wylaciał na księżyc i tam sprzedawali telewizory . Nie znał byś symboli ani języka - to co byś wybierał ?
Patrzyłbyś na symbole , czy na możliwości i jakość obrazu którą widzisz ?
I oczywiście czy stać Cię na taki model .
Twoje oczy, wrażliwość i kasa to najważniejsze kryteria odbioru.

Do góry