Radioodbiornik z usb/sd i możliwością przewijania katalogów

lesiu34

New member
Witam.

Poszukuję radioodbiornika do kuchni o rozmiarach i kształcie mniej więcej Kasprzaka, z portem USB lub wejściem na SD (obojętne które) i odtwarzaniem mp3, ale KONIECZNIE z możliwością przewijania katalogów. Wszystkie dostępne na rynku mają możliwość jedynie przesuwania o utwór naprzód lub w tył, ewentualnie o 10 utworów. A ja chcę żeby przeskakiwało katalogami – tak jak mam mp3 zapisane – każdy zespół w osobnym katalogu. Byłoby idealnie, gdyby rzeczony sprzęt miał wyświetlacz, gdzie będzie widać co odtwarzam i gdzie jestem. Bardzo chętnie wezmę coś co ma możliwość grania w stereo, ale nie jest to warunek konieczny. Rodzaj zasilania też obojętny – tu poradzę sobie. Rodzaj odbieranych fal mi obojętny, wystarczy FM, jak będzie inne (np. DAB zamiast FM) to też może być.
Warunek za to konieczny czego radioodbiornik ma NIE mieć – napędu CD. Podraża konstrukcję, a nie będę z niego korzystał w ogóle i znacząco pogrubia sprzęt – a chcę coś niedużego i kompaktowego.
Budżet myślę do około 250 zł, ale jak coś fajnego ktoś zna to rozważę wyższą cenę.

Pozdrawiam i czekam na wskazówki :-D

lesiu34

New member
cena ponad 400 zł. Odpada. Ale znalazłem. Tak dla potomności:
- Hjundai Tr1088
-ECG BTR 1000

Ostatnia edycja:
Do góry