pytanie o konwersję 2D do 3D

MiG74

New member
mam zamiar kupić na dniach samsunga z konwersja 2D do 3D moje pytanie czy jak podłącze komuter czy laptop to czy obraz z tego źródła też będzie przetwarzany do 3D czy nie..

bobot48

New member
Hej. Ja kupiłem samsunga ue40d6500 i mam podłączonego laptopa przez hdmi i obraz z laptopa też jest konwertowany na 3d. Szału nie ma. Np World of Warcraft wygląda ciekawie ale już diablo 3 nie bardzo.

Każda konwersja z 2D do 3D jest mizerna krótko i na temat:)

Czy to kanały telewizyjne, czy gry na konsoli, kompie czy tez odtwarzacz dvd/blurey efekt jest mizerny :)

taka konwersja to tylko chwyt marketingowy, bo jak zwykły użytkownik usłyszy, że taka opcja jest w TV to zaraz myśli sobie że jest to coś fajnego, ale tak naprawdę jest to mizerne i wątpię czy wytrzymałbyś półtorej godzinny albo dłużej na oglądaniu filmu z tą opcją, oczy męczysz a efektu praktycznie brak po za lekką głębia i nic po za tym, po jakimś czasie w ogóle tego nie będziesz używał i sam stwierdzisz że praktycznie jest to Ci nie potrzebne :)

Sam mam TV z ta opcją i chyba z 3 razy ja użyłem :)

Kupujesz TV 3D oglądaj filmy kręcone techniką 3D czy to na blurey czy tez na kompie :)

Ostatnia edycja:
Do góry