krecio napisał:Aaaa... to proste : ja kupilem telewizor i on mi jego funkcje spelnia, tzn. odbiera programy z anteny dachowej, bez problemow wspolpracuje z DVD (notabene po HDMI), pracuje takze z innym tunerem sattv. Nie jest dla mnie zadnym wytlumaczeniem to, ze na rynku funkcjonuje iles tam standardow czy producentow. ITI wypuszczajac cos na rynek powinna okreslic z czym to dziala, a z czym nie. Wtedy byloby to uczciwe. I powtorze raz jeszcze - ten moj LG nie jest nowym modelem. Nie bylo zadnego problemu z jego dostepnoscia do przeprowadzenia testow. Zreszta jak czytam ten watek i jemu podobne to nie tylko akurat ten model LG ma problemy. Nie tylko LG...
Jesli chodzi o porownanie z innymi platformami to uwazam to troche za bezsensowne. One nie krzyczaly o rewolucji i nowej generacji. Chyba, ze ta nowa jakosc to wyglada w wersji ITI wlasnie tak. Aby byc precyzyjnym to mowie o kanalach HD. Nie dosc, ze oferta programowa jest baaardzo uboga to i jakosc wyraznie odbiega od tego co mozna zobaczyc na kanalch HD ogolnie odstepnych. Reasumujac uwazam, ze "N" wystartowala bez przygotowania, za wczesnie i miala na uwadze tylko zgarniecie klienteli pod niezgodnymi z prawda haslami.
Racja,
zwłaszcza że mają umowę np: ze sklepami "Nie dla idiotów" - chyba nie byłoby większego problemu podłączyć i zrobić listę z czym działa ,a z czym nie.
Nie zauważyliście że najmniej problemów maja posiadacze SONY ?
Przypadek ?
Ponadto pisanie czy mówienie że to wina firmy LG czy Samsung jest śmieszne.
Przy tych firmach(wielkość, renoma, doświadczenie, technologia) firma co robi ten sprzęt dla 'N' to ... firma "drucik".
Ponadto po sofcie widać co warty jest ten sprzęt - przy ferdku nawet nie leżał, a i do starego Sagema z Polsata mu daleko
Robert
Ostatnia edycja: