ptoblem z 3d z komputera

lukaszczecin

New member
witam mam następujący problem . 3d z USB na telewizorze jest ok. problem jest jak chcem podlaczyc laptop przez hdmi. jak puszczem film sbs i klikne na tv ustawienia 3d i sbs to obraz jest 3d ale po obu stron jest jakby ramka z przesuniętym ekranem, jak by po lewej był kawałek prawej i z prawej kawałek lewej. jeszcze jeden problem to cyberlink power dvd 11 natomiast jak w opcach 3d ustwie polaryzacje to nie da się tego oglądać. tv to LG 42lw450

Jakiego programu używasz do odpalania filmów 3D na kompie ??

Tylko PowerDVD czy próbowałeś innych i dalej jest tak samo ?

Polecam Splash Pro, odpal w nim film i daj znać czy problem dalej występuje.

Ostatnia edycja:

lukaszczecin

New member
programów używałem kilku wszędzie to samo.ale nie w tym był problem tylko w skalowaniu obrazu na kompie .jak podlczylem kompa pod tv i ustawilem na 1080p to obraz był nie na całym tv ,tylko tak 3 cm z każdej stony było czarne pole i ustawiłem w telewizorze żeby powiększył obraz na cały ekran.i tu popełniłem błąd.bo obraz w 3d rozjeżdżał się. a rozwiązanie tego jest takie ustawić obraz w tv na 16:9 i jak obraz nie jest na całym ekranie wejść w ustawienia karty graficznej i tam poszukać opcji skalowanie obrazu i tam przestawić suwak na 0 przynajmniej na mojej karcie graficznej ati tak jest . to tak dla innych

Do góry