Kupiłem w MM model jak wyżej i od razu kilka pytań/uwag. W porównaniu do LCD Samsunga (37) ten model po prostu brzęczy. Najgorzej jest na jasnym tle (np. kanał UPC, białe tło i ciemne napisy). Czytałem, że w innych modelach Samsunga jest podobnie ale o tym modelu nie słyszałem, żeby był uciążliwy. Najgorzej jest oczywiście wieczorem , kiedy jest cicho w pokoju ... W dokumentacji Samsung już pisze o brzęczeniu telewizorów plazmowych ale wydaje mi się to tylko zasłoną dymną.
Druga sprawa, to kiedy wybiorę tryb obrazu film, to często obraz jakby rozjaśnia się na ułamek sekundy, i tak co chwile przez co jest wrażenie jakby lekko mrugał (lu jakby ktoś w tle robił zdjęcia lampą błyskową). Czy ktoś się z Was z tym spotkał/rozwiązał problem?
Telewizor kosztował 1890zł, może jest to jakiś low end i nie ma co więcej wymagać?
Druga sprawa, to kiedy wybiorę tryb obrazu film, to często obraz jakby rozjaśnia się na ułamek sekundy, i tak co chwile przez co jest wrażenie jakby lekko mrugał (lu jakby ktoś w tle robił zdjęcia lampą błyskową). Czy ktoś się z Was z tym spotkał/rozwiązał problem?
Telewizor kosztował 1890zł, może jest to jakiś low end i nie ma co więcej wymagać?