Po paru tygodniach użytkowania stwierdzam że za szybko wymieniłem ps3 na ps4.
1. Minus do grania w sieci abonament 200zł rocznie.
2.Minus nie odtwarza filmów 3d Blue Ray wiocha!!!!!
3.Reklamowana wyporzyczalnia filmów nie działa w Polsce.
4.Kamera działa do kilku pseudo gierek.
Co za bzdury he he ja ma ps3 i ps4 i graficznie ps3 do pięt mu nie dorasta grą online w battlefield 4 i wymiata przesiadlem sie z ta grą z ps3 i heh bez polotu a co dopiero tytułu które wyjda.
Pewnie sie da he he
Dla wielu era gier na pc juz dawno minela .... dla mnie rowniez.Jak pograc to tylko na konsoli ... bezproblemowosc za niestety wieksza kase.
Pozdrawiam.
Też się zastanawiałem nad zakupem ale też taki wniosek wyciągnąłem że jeszcze za wcześnie, aby się pożegnać z Uncharted 3Po paru tygodniach użytkowania stwierdzam że za szybko wymieniłem ps3 na ps4.
1. Minus do grania w sieci abonament 200zł rocznie.
Odpowiadając na potencjalna krytykę, że na kompie gra się źle, że tylko konsola i kanapa.
Mam 27 calowy monitor, wygodny zestaw dla gracza (gamingowa mysz i klawiatura itd), a w gry pokroju Batmana czy Tomb Raidera gram na TV siedząc na wygodnej kanapie. Kwestia dobrego ustawienia mebli
PC do gier jest ok, ale jak przychodza znajomi to nie stawiasz krzesel przy biurku, tylko rozsiadasz sie wygodnie w salonie, sączysz piwo i w komfortowych warunkach czerpiesz radosc z wspolnych rozgrywek. Nie wspominajac juz o tym, ze granie na klawiaturze chociazby w GTA, to (bedzie) mowiac delikatnie nieporozumienie (mimo zdecydowanie lepszej oprawy graficznej).
Na szczescie zostaje mozliwosc podlaczenia pada
Ucziwie trzeba przyznac, ze są gry ktore na konsoli tez sie nie sprawdza. To dziala w dwie strony.