Zdarza mi się sprowadzać gry z Hong Kongu. Można kupić całkiem tanio nawet uwzględniając koszty przesyłki. W Hong Kongu jest takie prawo, że jeśli sprzedają towar poza Chiny to nie płacą z tego tytułu podatków. W związku z tym ceny są znacznie niższe. Oprogramowanie nie podlega cłu a Chińczyk dodatkowo oznacza paczkę jako prezent. Ostatnio sprowadziłem sobie nowe, fabrycznie zapakowane (folia) NGS oraz VF5 (obie w wersji PAL) za 260 zł (koszty przesyłki w cenie), wcześniej trochę stuffu na PSP. Myślę, że będę coś zamawiał pomiędzy 15 a 30 października. Jeśli ktoś jest zainteresowany mogę wziąć gry lub grę również dla niego. Nie chcę kasy - przy większym zamówieniu Chińczyk obniża koszty przesyłki - to wszystko. Przesyłka idzie 7 dni, jest ubezpieczona i jest śledzona więc można sprawdzić status zamówienia. Jeśli jesteś z Wrocławia przekaże Ci gry osobiście, jeśli nie to wyślę poleconym priorytetem. Oczywiście musisz wpłacić "z góry" bo ja również płacę "z góry". Jak coś to PM. Ludek ma gry na PS3, X360, PSP i DS. Większość tytułów. Również importy z Japonii.
Będę wdzięczny za powstrzymanie się od komentarzów, że np. ww gry czy jakiekolwiek inne można kupić też na Allegro albo taniej. Nie mam w tym żadnego interesu poza małym upustem, który rozkłada się na wszystkich kupujących. Mam sprawdzone źródło, karte kredytową, potrafię dogadać się z Chińczykiem i uważam, że ceny w polskich sklepach to złodziejstwo. Wspieram Sony a nie debilne sklepy, które wystawiają Night Fight Round 3 za 259 zł. To wszystko. Dzięki.
Będę wdzięczny za powstrzymanie się od komentarzów, że np. ww gry czy jakiekolwiek inne można kupić też na Allegro albo taniej. Nie mam w tym żadnego interesu poza małym upustem, który rozkłada się na wszystkich kupujących. Mam sprawdzone źródło, karte kredytową, potrafię dogadać się z Chińczykiem i uważam, że ceny w polskich sklepach to złodziejstwo. Wspieram Sony a nie debilne sklepy, które wystawiają Night Fight Round 3 za 259 zł. To wszystko. Dzięki.
Ostatnia edycja: