Cześć,
mam problem ze swoja konsolą PS3 80gb (ta pierwsza świecąca wersja....)
W mój dom uderzył piorun i spalił mi routery oraz naruszył PS3.
Konsola odpala się przez ręczne uruchomienie - wciśnięcie przycisku na konsoli.
Niestety nie można jej uruchomić przez pada i tym samym grać bezprzewodowo padami - już nie pamiętam czy działa jak podepnie się kablem , ale chyba też nie.
Najprawdopodobniej po skrętce poszło przepięcie i spaliło LAN i WIFI.
Oddałem konsole do "fachowca" i zaczął marudzić że moja konsola to wersja amerykańska lub angielska (kupiłem w Avansie w Polsce) i że najprawdopodobniej spaliła się karta wifi a koszt jej wymiany to min.200 pln.
Prosze podpowiedzcie mi co z moja konsolą może być nie tak - może naprawa bedie mnie mniej kosztowała ???
Aktualnie konsola jest jeszcze u "fachowca" wiec nie mam możliwości podania dodatkowych numerów lub oznaczeń konsoli
Z góry dziękuje za podpowiedzi
pozdrawiam
mam problem ze swoja konsolą PS3 80gb (ta pierwsza świecąca wersja....)
W mój dom uderzył piorun i spalił mi routery oraz naruszył PS3.
Konsola odpala się przez ręczne uruchomienie - wciśnięcie przycisku na konsoli.
Niestety nie można jej uruchomić przez pada i tym samym grać bezprzewodowo padami - już nie pamiętam czy działa jak podepnie się kablem , ale chyba też nie.
Najprawdopodobniej po skrętce poszło przepięcie i spaliło LAN i WIFI.
Oddałem konsole do "fachowca" i zaczął marudzić że moja konsola to wersja amerykańska lub angielska (kupiłem w Avansie w Polsce) i że najprawdopodobniej spaliła się karta wifi a koszt jej wymiany to min.200 pln.
Prosze podpowiedzcie mi co z moja konsolą może być nie tak - może naprawa bedie mnie mniej kosztowała ???
Aktualnie konsola jest jeszcze u "fachowca" wiec nie mam możliwości podania dodatkowych numerów lub oznaczeń konsoli
Z góry dziękuje za podpowiedzi
pozdrawiam