PS3 - multimedialny odtwarzacz

jackwo

New member
Witam,
czytam to forum od jakiegoś czasu, bo przymierzam się do kupna ps3.
Oprocz gier chce wykorzystywac konsole jako multimedialny odtwarzacz. Myslalem o wymianie dysku na wiekszy i odtwarzaniu przegranych z kompa filmow divx i h264.
Bylem w sklepie sony na Ursynowie i uslyszalem ze ps3 ma klopoty z odtwarzaniem plikow video z dysku (z plyty owszem, ale z dysku nie).
To dla mnie nowosc.
Moze wlasciciele konsol sie wypowiedza?

Pozdrawiam
jackwo

darok

New member
Oglądam filmy hd (matroska) kopiuje z płyty dvd na dysk twardy i oglądam filmy z dysku konsoli szkoda napęd męczyć i żadnych problemów nie ma no z wyjątkiem jak się zechce przewinąć film to wtedy się nie zgrywa dzwięk z obrazem ale wtedy się film wyłańcza i z powrotem włańcza operacja sekundowa i jest ok oczywiście film zaczyna się od zakonczonej sceny tak jest filmami hd po przeróbce na pliki vob jak jest z innymi to nie wiem divixów i innych słabo jakościowych filmów nie oglądam

Masta_J

Active member
Bez reklam
jackwo napisał:
(...)Bylem w sklepie sony na Ursynowie i uslyszalem ze ps3 ma klopoty z odtwarzaniem plikow video z dysku (z plyty owszem, ale z dysku nie).(...)
Brednie.

darok napisał:
Oglądam filmy hd (matroska) kopiuje z płyty dvd na dysk twardy i oglądam filmy z dysku konsoli (...)
Szkoda męczyć w ten sposób napęd, lepiej filmy streamować.

jak się zechce przewinąć film to wtedy się nie zgrywa dzwięk z obrazem (...)
U mnie się zgrywa.

Pozdrawiam,

Ostatnia edycja:
Do góry