PS3 a kino domowe plus plazma

romario77

New member
Witam,
czy zakupując kino domowe powinienem wybrac taki zestaw aby posiadał odtwarzacz blu-ray jesli posiadam juz konsolę PS3 i to jej mógłbym uzywać jako odtwarzacza blu-ray , czy też nie jest to dobry pomysł i lepiej zakupic juz z zestawie z kinem odtwarzacz BR i dopiero podpiac go pod plazmę?
czy z konsolą byłoby zbyt wiele kombinacji lub tez nie wszystko działało by jak nalezy?
Pozdrawiam

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Nie ma zadnych kombinacji, podpinasz konsolę jendym kablem HDMI pod amplituner i tyle. Sam też kiedyś używałem jej jako odtwarzacza BD. Niestety moja szybko zaczela huczeć i odbierać przyjemność z oglądania, dlatego zainwestowałem z w osobny odtwarzacz. Kilka lat temu PS3 była jednym z najlepszych odtwarzaczy na rynku. Dziś już zostaje w tyle.

Podsumowujac, jeśli Twoja PS3 nie jest glosna i jakość obrazu Ci wystarcza, to nie bawiłbym się w dodatkowe koszty.

Pozdrawiam

romario77

New member
Nie ma zadnych kombinacji, podpinasz konsolę jendym kablem HDMI pod amplituner i tyle. Sam też kiedyś używałem jej jako odtwarzacza BD. Niestety moja szybko zaczela huczeć i odbierać przyjemność z oglądania, dlatego zainwestowałem z w osobny odtwarzacz. Kilka lat temu PS3 była jednym z najlepszych odtwarzaczy na rynku. Dziś już zostaje w tyle.

Podsumowujac, jeśli Twoja PS3 nie jest glosna i jakość obrazu Ci wystarcza, to nie bawiłbym się w dodatkowe koszty.

Pozdrawiam
a jaki zestaw kina byś polecał tak maximum do 1500pln no max do 2000pln?

Do góry