Witam,
Chciałbym odświerzyć ten wątek i poprosć o pomoc. Interesuje mnie stereo w podobnym przedziale cenowym jak w temacie.
Jakis czas temu uległem pośpiechowi i zakupiłem "plastikowy" zestaw kina domowego, który używam, a raczej nie używam do PS3 i kina domowego (1 film na 3 miesiace). To był wielki błąd to coś w ogóle nie gra w stereo!
Ostatnio wróciłem do słuchania muzyki, której słuchałem kilka/kilkanaście lat temu (metal - Meatlica, Slayer itp. oraz POP z lat 80 i 90), odkurzyłem poczciwy gramofon Unitra Bernard i stare winyle oraz sporo CD z wyżej wymieniona muzyką (ostatnio w MM widziałem winyl z Metalica -Muster of Puppets, chcę to mieć

).
Chciałbym sam posłuchać jakiegos dobrego zestawu stereo, ale nie wiem od czego zacząć. Co polecacie.
Nie zalezy mi na KD, bo prawdopodobnie zostawię ten "plastik", zeby wydawał jakies tam dzwieki przy grze na PS3 oraz przy sporadycznym oglądaniu filmów.
I jeszcze jedno. Jak zrobić, żeby pogodzic te dwa zestawy razem? Mam kilka pomiesczeń w domu, ale tylko jedno przeznaczone na audio/video. Pokój 5,5/4,5 m.
Pozdrawiam