Jak w temacie, nic pilnego, ale Onkyo coraz częściej wymaga jakiejś interwencji (1 x wymieniane kondensatory, 3 x wymieniany rezystor odpowiedzialny za wyświetlacz, nie działa menu ekranowe). W tej chwili amplituner zestawiony jest z głośnikami Dali Concept 6 (5.0) - tak, wiem, słabo z basem
A tak serio, to i bez suba potrafią się szyby zatrząść. Z racji leciwych głośników, nie będę miał możliwości odsłuchu. Przy zakupie obecnego zestawu byłem na odsłuchu i porównywałem Onkyo 607 do Denona 1910. Onkyo wygrało subiektywnymi odczuciami. Gdyby nie pojawiające się problemy to nowy sprzęt też byłby od Onkyo, ale ponieważ mam mały niesmak jakościowy, to patrzę w kierunku innych marek.
Moje typy na dzisiaj to Denon AVR-x2600h, mimo wszystko Onkyo TX-NR696 i Yamaha RX-V685.
50% filmy: Netflix + domowy serwer, 45% muzyka: koncerty BD, radio i BT, 5% gry
Budżet - okolice 3k.
Moje typy, przypadkowo, wymieniłem w kolejności od 1-go do 3-go miejsca.
Ciekaw jestem Waszych sugestii.
Dziękuję i pozdrawiam.
A tak serio, to i bez suba potrafią się szyby zatrząść. Z racji leciwych głośników, nie będę miał możliwości odsłuchu. Przy zakupie obecnego zestawu byłem na odsłuchu i porównywałem Onkyo 607 do Denona 1910. Onkyo wygrało subiektywnymi odczuciami. Gdyby nie pojawiające się problemy to nowy sprzęt też byłby od Onkyo, ale ponieważ mam mały niesmak jakościowy, to patrzę w kierunku innych marek.
Moje typy na dzisiaj to Denon AVR-x2600h, mimo wszystko Onkyo TX-NR696 i Yamaha RX-V685.
50% filmy: Netflix + domowy serwer, 45% muzyka: koncerty BD, radio i BT, 5% gry
Budżet - okolice 3k.
Moje typy, przypadkowo, wymieniłem w kolejności od 1-go do 3-go miejsca.
Ciekaw jestem Waszych sugestii.
Dziękuję i pozdrawiam.