od paru dni przymierzam się do zamiany odtwarzacza dvd na bd
lubię zakupy przemyślane, więc proszę o wskazówki
z pobieżnej lektury opisów i rożnych forum wynika, że:
- właściwie każdy model dobrze sobie poradzi z dobrym źródłem, czyli oryginalną płytą bd... jednak zauważyłem, że niektóre modele są chwalone za poprawę jakości obrazu ze zwykłego dvd - czy moje wrażenie jest zgodne z prawdą czy to "mylny błąd"?
- każdy właściwie pozwoli mi na odtworzenie divx z usb - raz na tydzień kolejny odcinek House'a - a niektóre poradzą sobie z mkv (fajnie by było...)
- niektóre potrafią zassać z netu tylko aktualizację, a inne potrafią więcej (YT, iTv)
i teraz prośba:
pomóżcie, proszę, wybrać ustrojstwo, które:
- poradzi sobie z poprawa jakości dvd
- zobaczy mkv
- otworzy szerzej internet po wifi
nie zamierzam przepłacać... pewnie kupię rozsądną używkę, albo zapoluję na jakąś promocję
do wydania mam 500-800zł
can it be done?
lubię zakupy przemyślane, więc proszę o wskazówki
z pobieżnej lektury opisów i rożnych forum wynika, że:
- właściwie każdy model dobrze sobie poradzi z dobrym źródłem, czyli oryginalną płytą bd... jednak zauważyłem, że niektóre modele są chwalone za poprawę jakości obrazu ze zwykłego dvd - czy moje wrażenie jest zgodne z prawdą czy to "mylny błąd"?
- każdy właściwie pozwoli mi na odtworzenie divx z usb - raz na tydzień kolejny odcinek House'a - a niektóre poradzą sobie z mkv (fajnie by było...)
- niektóre potrafią zassać z netu tylko aktualizację, a inne potrafią więcej (YT, iTv)
i teraz prośba:
pomóżcie, proszę, wybrać ustrojstwo, które:
- poradzi sobie z poprawa jakości dvd
- zobaczy mkv
- otworzy szerzej internet po wifi
nie zamierzam przepłacać... pewnie kupię rozsądną używkę, albo zapoluję na jakąś promocję
do wydania mam 500-800zł
can it be done?