Proszę opomoc w wyborze tv ( świateczny prezent)

bartezo

New member
Witam bardzo proszę szanownych użytkowników --- Specjalistów :) --- o pomoc przy zakupie tv, będzie to prezent świąteczny dla moje rodziny na gwiazdkę, planuję wydać na niego niecałe 4 tys, jak na moje warunki finansowe nie jest to mało pieniążków ( długo na ten cel oszczędzałem ), wiec chce w 100% dobrze spożytkować tą kwotę.... bo jeśli nie to żoneczka mnie zaszczeka :)... Chciałbym, żeby kwota zamknęła sie w przedziale 3,500 tys ale może uda mi się wydrapać jeszcze troszkę grosza.

odległość od ekranu: 2- 2,5m
preferowana technologia: Raczej FULL LED
jaki masz obecnie telewizor: Lcd LG 32 cale modelu dokładnie nie pamiętam
jakie pogramy oglądasz najczęściej: filmy, seriale, przyrodnicze czasem gry Ps3 ale naprawdę sporadycznie
więcej oglądasz w dzień czy wieczorem: większość w nocy
preferowana wielkość telewizora: 37 max 40 ( nie wiem czy czasem na moje warunki pierwszy fotel w odległości 2 m a wypoczynek 2,50 m nie jest zadurzy 40 cali )
preferowana marka: brak
czego nie lubisz w telewizorach: Bardzo dobrego obrazu, dodatki typu USB, internet nie będą wykorzystywane tzn obejdę się bez nich, wolę mieć lepszy obraz w tej cenie
jakie urządzenia będą podłączone: Cyfra+, DVD
ile % do telewizji, a ile do innych urządzeń: 90% TV, 10% inne
siedzisz na wprost czy oglądasz również pod kątem: najczęściej prosto ale czasem siedzę tez pod niewielkim katem
jakimi złączami chcesz podłączać urządzenia: HDMI
jaki masz sygnał: Cyfra+
ile programów w HD: kolo 6
klasa cenowa: 3500-4000 zł

Proszę o Pomoc

bielikk

New member
Bez reklam
"bartezo" kupuj Philipsa z serii 7605H - b.db TV LCD
Nie wymaga żadnej profesjonalnej kalibracji. Włączasz i oglądasz, do swoich upodobań ustawiasz nasycenie koloru, kontrast, jasność. Oczywiście posiada również bardziej zaawansowane funkcje ustawiania obrazu i dźwięku.

Do góry