Witam! Przymierzam się do zakupu telewizora LCD. Czytam wasze testy od polroku jak nie dłużej, fora.. i w końcu przyszedł czas na TV… Co prawda nie jest to to co chciałem mieć.. ale jak to mówią lepszy rydz niż nic:> No więc zacznijmy…Pokój mam wielkości 10 metrów kwadratowych. Odległość ekranu mniej więcej 2 metry jak siedzę na łóżku, ale możliwe ze będę trochę bliżej ale o tym dalej. Telewizor ma być podłączony do PS3 ale będzie również sprawował się jako monitor.. Właśnie stad ta okazja.. ze mam kupić monitor ale wole dołożyć do telewizora. Także PS3 po HDMI, Komputer po HDMI i Ew. telewizja N ale to nie jest pewne.. wiec mile widziane 3 wyjścia HDMI chyba ze jak dam PC po D-Sub to różnicy nie będzie. Telewizor będzie monitorem jak napisałem wiec będzie używany bardzo często, siedzę dość często przy komputerze wiec i w nocy i w dzien. Nasłonecznienie to nie problem bo mam rolety i to nawet 2;> wiec z tym nie ma problemu. Telewizor będzie wisiec na ścianie. Fundusze nie są duże.. planuje wydać około 2tys zlotych.. Bo musze również komputer zmodernziowac.. Przękątna myślę ,że 32" w góre
:> Ale jeśli macie jakieś propozycje trochę droższych telewizorów to napiszcie.. Zawsze mogę uciąć trochę koszty komputera;> Z góry dziękuje za odpowiedź, Pozdrawiam Matro
PS. Podobają mi się telewizory Toshiby, i w waszych testach również dobrze wychodzą:> Ale wiem że w tej klasie cenowej to ciężko będzie, więc wybór zostawiam wam. Odrazu zaznaczam ze LG odpada.. Nie wiem czemu ale mam skaze do tej marki:>
PS2. Chcialbym również by telewizor miał ladne kolory:> Tzn, juz mowie o co mi chodzi. Np w teście LC-32D44E na pomidorach kolor czerwony nie jest tak strasznie nasycony zas wezmy plaze Panasonica czy tez lcd sharpa 37x20 tam czerwony jest tak strasznie mocno nasycony..:> Czy to jest kwestia kalibracji obrazu czy to juz wina przedzialu cenowego telewizora? Przepraszam za glupie pytanie ale ciekawi mnie to;>
PS. Podobają mi się telewizory Toshiby, i w waszych testach również dobrze wychodzą:> Ale wiem że w tej klasie cenowej to ciężko będzie, więc wybór zostawiam wam. Odrazu zaznaczam ze LG odpada.. Nie wiem czemu ale mam skaze do tej marki:>
PS2. Chcialbym również by telewizor miał ladne kolory:> Tzn, juz mowie o co mi chodzi. Np w teście LC-32D44E na pomidorach kolor czerwony nie jest tak strasznie nasycony zas wezmy plaze Panasonica czy tez lcd sharpa 37x20 tam czerwony jest tak strasznie mocno nasycony..:> Czy to jest kwestia kalibracji obrazu czy to juz wina przedzialu cenowego telewizora? Przepraszam za glupie pytanie ale ciekawi mnie to;>
Ostatnia edycja: