Prośba o dobór telewizora

pawel_wzw

New member
Witam

Jaki proponujecie kupić telewizor.
Interesuje mnie 37 cali, na tym telewizorze będę oglądał tv- wykupiony w cyfrze+ pakiet "prestiż hd" i chciałbym to hd zobaczyć.Również do tego tv będzie podłączony playstation 3 no i oczywiście też chciałbym zobaczyć jak się gra w najlepszej jakości.
Również interesowało by mnie możliwość podłączenia do tv dobrych słuchawek bezprzewodowych odrazu bym również poprosił o pomoc w doborze słuchawek właśnie do tego modelu telewizora.
Jak w tej kwocie jaką dysponuje mogę już zakupić tv z 3d to byłoby super.

Telewizor musi być 37 cali ponieważ większy się nie zmieści na stolik gdzie ma stać.

Na telewizor mam do przeznaczenia ok.2 500 ale chciałbym się zamknąć z słuchawkami w kwocie 2 800 złotych.

Z góry dzięki za pomoc

Pozdrawiam

pawel_wzw

New member
a jakieś bezprzewodowe słuchawki do tego typu telewizora mógłbyś też polecić?? Chodzi mi o to żebym w słuchawkach też wszystko łądnie dobrze słyszał

Dźwięk w tym Panasonicu co polecasz(bez słuchawek) też dobry??

pawel_wzw

New member
no jak będą dobre słuchawki za 300zł to może być...tylko żeby były bezprzewodowe to najważniejsze...a szczerze mowiąc jak mam dać 100 zł więcej a będzie widać diametralną różnicę to wolę tą 100 dołożyć.

pawel_wzw

New member
podbijam pytanie o słuchawki bezprzeowodowe dopasowone pod ten typ tv??

proszę również o doradzenie przewodów hdmi:jeden do ps3 drugi do dekodera cyfry

pawel_wzw

New member
podbijam pytanie o słuchawki bezprzeowodowe dopasowone pod ten typ tv??

proszę również o doradzenie przewodów hdmi:jeden do ps3 drugi do dekodera cyfry+

PS.Sory że tak męcze ale chciałbym już mieć ten tv u siebe z słuchawkami żeby dwa razy nie płacić za przesyłke

Do góry