Promocje, ceny od SONY - śmiech na sali :-) Kiedy promocje?

Jak myślicie kiedy można spodziewać się promocji? bo obecne ceny to jakieś nieporozumienie :) Dodatkowo od kilkunastu dni monitoruje jak się sprzedają telewizory SONY w pewnym sklepie no i gdy były w niższych cenach to sprzedaż była prawie zerowa, a teraz jeszcze wyższe ceny to nie wiem kto to im kupi :)

Na oku mam 85 cali Bravia 7 albo X90L - ale raczej ten drugi bo dużo niższa cena.

image.png.fe35061181f50fbe8fc3d3facb1cb0e3.png

Arek

Member
To żeś się kapnął :ROFLMAO:, akurat 3 dni po tym jak przez wiele tygodni był casback nawet do 3000 tys zł za Bravię 9 w 85". W okolicach Black Friday z ceny katalogowej 21 999 robiło się 16 700 , jakoś tak.

Mi jako klientowi szkoda takiej firmy jak SONY, ceny będą dalej wyższe bo to firma z dużym działem R&D, dużymi strukturami z dawnych lat świetności więc nie mogą wprost konkurować z wschodzącymi chińskimi gwiazdami. Jeszcze dychają tylko dlatego, że są pasjonaci którzy wierzą, że za napisem SONY kryje się dużo wyższa jakość, i tak jest , tylko nie duża a trochę. Czasem oczywiście diabeł tkwi w szczegółach.

Tak też jest z innymi firmami, ostatnio po wielu wielu latach pożegnałem GoPro i wszedłem w DJI Osmo Action...

Myślę, że za moment trochę ceny stopnieją o kilka kilkanaście procent w zależności jako zachowa się Samsung i LG ze swoimi premium TV

To żeś się kapnął :ROFLMAO:, akurat 3 dni po tym jak przez wiele tygodni był casback nawet do 3000 tys zł za Bravię 9 w 85". W okolicach Black Friday z ceny katalogowej 21 999 robiło się 16 700 , jakoś tak
Śledzę od kilku tygodni ceny, no i X90L 85' można było zgarnąć za 7600PLN teraz 10k xD Podziękuję.
Myślę, że za moment trochę ceny stopnieją o kilka kilkanaście procent w zależności jako zachowa się Samsung i LG ze swoimi premium TV
Dokładnie, wygląda jakby coś szykowali i robili przeczekanie bo wrócili na wszystkich modelach do pierwotnych cen i pewnie za kilka dni będzie przekreślenie i niby mega okazja :)

Przyglądam się też uważnie TCL c855

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Prawie wszystkie firmy podniosły ceny, ale TCL - nie , bo szanuje swoich klientów.
Jest bardzo dobry model 85C855 i bardzo dobra oferta.
Jak ktoś ma wątpliwości to zapraszamy na pokaz.

Prawie wszystkie firmy podniosły ceny, ale TCL - nie , bo szanuje swoich klientów.
TCL nie podniósł bo wcześniej nie zniżył. Obecnie sony x90L 85 cali kosztuje 10 tys, a można było zakupić po 7,6 tys bo do takiej ceny zniżyli, a teraz po prostu wrócili do pierwotnej ceny. Natomiast TCL nie zniża to nie mieli z czego podnosić. Inni producenci nie podnieśli tylko wrócili do pierwotnych cen sprzed obniżek :)

Do góry