[FONT="]Projektor laserowy Xiaomi Mi 4K 150, ultra-krótki, 1600 lumenów.[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Chiński producent zapowiedział kilka dni temu w najnowszej wersji ultrakrótkiej projektor wideo Xiaomi Mi 4K Laser Projector 150. Na papierze model ten jest atrakcyjny.[/FONT]
[FONT="]
[FONT="]Projektor laserowy Xiaomi Mi 4K 150 ma teraz zwykłą postać dużego odtwarzacza Blu - Ray, który można dość łatwo zintegrować z każdym wnętrzem. I podobnie jak wielu jego konkurentów w tym gatunku, opiera się na laserowym źródle światła.[/FONT]
[FONT="]Ten projektor wideo z zawartym szablonem, dlatego ultra krótki rzut oferuje obraz od - 80 '' (203 cm) do 150 '' (381 cm) oscyluje tylko od 5 cm do 50 cm odległości od ekranu. Otwiera to nowe horyzonty w zakresie dekoracji wnętrz, ponieważ projektor wideo zajmuje powierzchnię równoważną miniwieży Hi-Fi .[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]Co do reszty, projektor laserowy Xiaomi Mi 4K 150 ma pięciosegmentowy system enkodera dla zwiększenia dokładności kolorów. Czip DLP TI, z 2,07 miliona luster (5,4 μm kwadrat, który może pochylić się pod maksymalnym kątem ą 17,7 °). źródło laserowe oferuje 25000 godzin żywotności. Szczyt światła jest ogłaszany na [poziomie 1600 lumenów, a natywny współczynnik kontrastu wynosi 3000: 1. Podobnie w menu jest tylko zarządzanie procesem HDR10 . Mianowicie, gama NTSC jest pokryta w 85% i wymagana jest korekcja trapezu.[/FONT]
[FONT="]W rozdziale poświęconym audio zauważamy zintegrowany soundbar 2.0 o łącznej mocy 30 watów. Wyposażony jest w dwa głośniki szerokopasmowe i dwa głośniki wysokotonowe oraz wyposażony w dekodery Dolby Digital i DTS - HD.[/FONT]
[FONT="]Przypomnienie o kluczowych cechach projektora laserowego Xiaomi Mi 4K 150:[/FONT]
[FONT="]• Mono-DLP[/FONT]
[FONT="]• Rozdzielczość Ultra HD[/FONT]
[FONT="]• Rozdzielczość natywna: 2718 x 1518 pikseli[/FONT]
[FONT="]• Układ DMD : TI 0,47 ''[/FONT]
[FONT="]• Źródło światła: laser[/FONT]
[FONT="]• Kontrast: 3000: 1[/FONT]
[FONT="]• Jasność: 1600 lumenów[/FONT]
[FONT="]• Funkcje wobulacji XPR[/FONT]
[FONT="]• Zgodność z HDR10[/FONT]
[FONT="]• Zgodność z HDCP 2.2[/FONT]
[FONT="]• Zgodność z Bluetooth[/FONT]
[FONT="]• Zgodność z Wi-Fi[/FONT]
[FONT="]• Sekcja dźwiękowa: 2.0[/FONT]
[FONT="]• Moc: 30 W (2 x 15 W)[/FONT]
[FONT="]• Połączenia: 3 wejścia HDMI CEC 2.0 z certyfikatem HDCP 2.2 (jedno z nich zarządza funkcją ARC ), 1 port USB 3.0 (z funkcją odtwarzacza multimedialnego 4K), 1 wejście optyczne , 1 wejście audio-wideo mini-jack 3, 5 mm i 1 wyjście mini-jack 3,5 mm[/FONT]
[FONT="]• Żywotność lampy: 25 000 godzin[/FONT]
[FONT="]• Pionowa korekcja trapezu: tak[/FONT]
[FONT="]• Waga: 7,5 kg[/FONT]
[FONT="]• Zużycie: 300 W[/FONT]
[FONT="]• Wymiary (szer. X wys. X gł.): 456 x 308 x 91 mm
avcesar
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]

[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Chiński producent zapowiedział kilka dni temu w najnowszej wersji ultrakrótkiej projektor wideo Xiaomi Mi 4K Laser Projector 150. Na papierze model ten jest atrakcyjny.[/FONT]
[FONT="]
[FONT="]Projektor laserowy Xiaomi Mi 4K 150 ma teraz zwykłą postać dużego odtwarzacza Blu - Ray, który można dość łatwo zintegrować z każdym wnętrzem. I podobnie jak wielu jego konkurentów w tym gatunku, opiera się na laserowym źródle światła.[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
85% gamy NTSC i szczytowe światło przy 1600 lumenów 
[FONT="]Ten projektor wideo z zawartym szablonem, dlatego ultra krótki rzut oferuje obraz od - 80 '' (203 cm) do 150 '' (381 cm) oscyluje tylko od 5 cm do 50 cm odległości od ekranu. Otwiera to nowe horyzonty w zakresie dekoracji wnętrz, ponieważ projektor wideo zajmuje powierzchnię równoważną miniwieży Hi-Fi .[/FONT]
[FONT="]

[FONT="]Co do reszty, projektor laserowy Xiaomi Mi 4K 150 ma pięciosegmentowy system enkodera dla zwiększenia dokładności kolorów. Czip DLP TI, z 2,07 miliona luster (5,4 μm kwadrat, który może pochylić się pod maksymalnym kątem ą 17,7 °). źródło laserowe oferuje 25000 godzin żywotności. Szczyt światła jest ogłaszany na [poziomie 1600 lumenów, a natywny współczynnik kontrastu wynosi 3000: 1. Podobnie w menu jest tylko zarządzanie procesem HDR10 . Mianowicie, gama NTSC jest pokryta w 85% i wymagana jest korekcja trapezu.[/FONT]
[FONT="]W rozdziale poświęconym audio zauważamy zintegrowany soundbar 2.0 o łącznej mocy 30 watów. Wyposażony jest w dwa głośniki szerokopasmowe i dwa głośniki wysokotonowe oraz wyposażony w dekodery Dolby Digital i DTS - HD.[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
Smart Android TV 9.0
[FONT="]Projektor laserowy Xiaomi Mi 4K 150 zawiera również funkcję Smart Android TV 9.0, powiązaną z asystentem głosowym Google Assistant. Mianowicie ten ostatni można aktywować bezpośrednio z dedykowanego przycisku na pilocie. Oczywiście Android TV 9.0 oferuje dostęp do różnych aplikacji do zainstalowania, w tym Netflix, Amazon Prime, YouTube, myCanal ...[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
Złącza[FONT="]

[FONT="]Posiada trzy wejścia HDMI CEC 2.0 z certyfikatem HDCP 2.2 (jedno z nich zarządza funkcją ARC ), port USB 3.0 (z funkcją odtwarzacza multimedialnego 4K), wejście optyczne, wejście audio-video mini-Jack 3, 5 mm i wyjście mini-jack 3,5 mm. Jeśli chodzi o łączność, zwracamy uwagę na Wi-Fi ac Dual Band i Bluetooth 4.0. [/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]Natychmiastowa dostępność, wyłącznie w Fnac. Orientacyjna cena: 1999 EUR do 16 listopada, później 2499 EUR.[/FONT]
[FONT="]

[FONT="]

[FONT="]Natychmiastowa dostępność, wyłącznie w Fnac. Orientacyjna cena: 1999 EUR do 16 listopada, później 2499 EUR.[/FONT]
[FONT="]Przypomnienie o kluczowych cechach projektora laserowego Xiaomi Mi 4K 150:[/FONT]
[FONT="]• Mono-DLP[/FONT]
[FONT="]• Rozdzielczość Ultra HD[/FONT]
[FONT="]• Rozdzielczość natywna: 2718 x 1518 pikseli[/FONT]
[FONT="]• Układ DMD : TI 0,47 ''[/FONT]
[FONT="]• Źródło światła: laser[/FONT]
[FONT="]• Kontrast: 3000: 1[/FONT]
[FONT="]• Jasność: 1600 lumenów[/FONT]
[FONT="]• Funkcje wobulacji XPR[/FONT]
[FONT="]• Zgodność z HDR10[/FONT]
[FONT="]• Zgodność z HDCP 2.2[/FONT]
[FONT="]• Zgodność z Bluetooth[/FONT]
[FONT="]• Zgodność z Wi-Fi[/FONT]
[FONT="]• Sekcja dźwiękowa: 2.0[/FONT]
[FONT="]• Moc: 30 W (2 x 15 W)[/FONT]
[FONT="]• Połączenia: 3 wejścia HDMI CEC 2.0 z certyfikatem HDCP 2.2 (jedno z nich zarządza funkcją ARC ), 1 port USB 3.0 (z funkcją odtwarzacza multimedialnego 4K), 1 wejście optyczne , 1 wejście audio-wideo mini-jack 3, 5 mm i 1 wyjście mini-jack 3,5 mm[/FONT]
[FONT="]• Żywotność lampy: 25 000 godzin[/FONT]
[FONT="]• Pionowa korekcja trapezu: tak[/FONT]
[FONT="]• Waga: 7,5 kg[/FONT]
[FONT="]• Zużycie: 300 W[/FONT]
[FONT="]• Wymiary (szer. X wys. X gł.): 456 x 308 x 91 mm
avcesar
[/FONT]
[/FONT]