"Problem" z żonką ;)

cm812

New member
Sorki Wszystkich za nowy post ale czekam na świerzą Waszą ocenę naszego z żoncią wyboru. Po kontakcie z @kiki'm zostaliśmy przy takiej ofercie (ew. jeszcze można modyfikować ;)

Do prezentacji 3 modele TV:

1. Panasonic 42"PV60 - plazma
2. JVC 40" S70 - LCD
3. LG PC3R / SHARP 37BV8 lub 37 GA5 ew. Samsung M71B (plazma/LCD)

muszę wybrać 3 modele, dwa pierwsze to raczej pewniaki ten trzeci to sam nie wiem i pewnie albo mi pomorzecie albo zostawię to @kiki'emu!!!

kino domowe:

ONKYO 503/403 - raczej pewniak

kolumny:

Qadrale Quintas 500 - czarne - oki?

uchwyt do TV (pasują wszystkie w.w. modele

Vogels EFW6325

Oceńcie nasze nominacje ew. doradźcie jaki trzeci TV wybrać!

pozdrówka - oby już było po wszystkim ;)

???????????????????????????????????????????????????????????

tak oglądacie a może się wypowiecie? i dodacie trzeci model TV do prezentacji?

THX ;)

Ostatnia edycja:

ThYX

New member
Nie mogę za bardzo ci doradzić który model wybrać ale podziel się po prezentacji wrażeniami. Interesuje mnie starcie lcd kontra plazma.

cm812

New member
oczywiście

podzielę się wrażeniami z samej prezentacji (fachowość, dbałość o portfel klienta, wrażenia ogólne itp)
Co do wyboru LCD Plazma to wiadomo bitwa trwa i trwać będzie gdyż każdy kto jest na kupnie TV bije się z takimi myślami! Idąc w kierunku finansowym to wiadomo dobra plazma (PV60) i kasa zaoszczędzona aczkolwiek wszystko zależy od sygnału a za kilka lat zmiana na nowośćOLED - dla przykładu. Jeśli faktycznie czas reakcji ok.6-7ms wyklucza smużenie i wszelkie problemy z tym związane to ten model LCD JVC będzie ciekawy choć sam Samsung M71B też zyskuje dobre imię?!

Ale to nie ja miałem oceniać pozytywność wyboru sprzętu do prezentacji a ta notabene powinna się odbyć w piątek ok. 16-17 - o ile @kiki się wywiąże ;)

pozdr i opiszę wszystko!

oj nie mam od Was żadnej reakcji, termin @kiki przesunął może coś się pojawiło nowego?
Ludzie wypowiedzcie się choć słówkiem!

Ostatnia edycja:
Do góry