Problem z tvn+1 - filmy po angielsku

marexsts

New member
Witam

w piątek oglądałem Iron Mana na tvn i wszystko było w porządku, ale poźniej przełączyłem na tvn+1 i film już był bez lektora

Czy wie ktoś jak rozwiązać ten problem????
dodam również iż nie jest to pierwszy raz wcześniej miałem coś takiego jak leciał film Ultimatum Bourne'a!

maniekn274

New member
Bez reklam
Witam

w piątek oglądałem Iron Mana na tvn i wszystko było w porządku, ale poźniej przełączyłem na tvn+1 i film już był bez lektora

dodam również iż nie jest to pierwszy raz wcześniej miałem coś takiego jak leciał film Ultimatum Bourne'a!
widocznie po pierwszym seansie ,który zobaczyłeś-gościowi już się nie chciało tłumaczyć,i zostało czytanie:blagam:,napisz zapytanie do TVN-u

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Nie tyle nie chcialo, co nie mogl, bo w tym czasie tlumaczyl jeszcze koncowke na zwyklym TVN, wiec nie mogl sie rozdwoic :)
A jaka masz platforme? Widze w podpisie, ze N? U mnie na N wszystko jest ok na +1. Dziwne.

kuras90

New member
może po prostu domyślną ścieżką była ta oryginalna z filmu. Ja też miałem taki przypadek właśnie oglądając Iron Mana na TVN, że tekst był po angielsku i albo mogłem ustawić polskie napisy, albo w opcjach dźwięku zmienić na polski z lektorem. Tak więc polecam sprawdzić w opcjach dźwięku ;)

marexsts

New member
Witam

dzisiaj Szybcy i wściekli normalnie z lektorem
mam nadzieje, że wcześniej był małym incydentem
podkreślam iż nic nie zmieniałem w ustawieniach, chciałem poczekać do dzisiaj i zobaczyć jak sprawa wygląda.

dziekuje wszystkim za odp.;)

fazer58

Member
Bez reklam
"marexsts" wcale nie musisz czekać,wystarczy wcisnąć na pilocie przycisk OPI i zobaczysz jaki język masz ustawiony w TVN+1 :)

Do góry