archaikone
New member
Witam,
mam mały problem z projektorem i laptopem
Dane:
Projektor: Sharp PG F255W 1280 x 800(natywna)/do 1600 x 1200
Laptop:
PorBook 6570b z Intel HD Graphics 3000, widnows 7 prof.
Możliwe rozdzielczości: 800x600, 1024x768, 1366x768(natywna)
Przy podłączeniu kabla od projektora do laptopa(na laptopie ustawiałem pokolei trzy możliwe rozdzielczosci każdą z tych rozdzielczości testowałem na różnych ustawieniach w opcjach grafiki- skalowanie wymiarów, rozciągnięcie i wysrodkowanie) przy każdym ustawieniu przełącza się rozdzielczość na inna niż ustawiona i powraca i tak w kółko, towarzyszy temu komunikat:
następny komunikat taki sam tylko pisze
I tak przełącza się cały czas aż nie wyciągnę kabla vga. Proszę o informację czy musiałbym zainstalować jakieś inne sterowniki czy ogólnie nie jest możliwe zgranie tych dwóch urządzeń ?
mam mały problem z projektorem i laptopem
Dane:
Projektor: Sharp PG F255W 1280 x 800(natywna)/do 1600 x 1200
Laptop:
PorBook 6570b z Intel HD Graphics 3000, widnows 7 prof.
Możliwe rozdzielczości: 800x600, 1024x768, 1366x768(natywna)
Przy podłączeniu kabla od projektora do laptopa(na laptopie ustawiałem pokolei trzy możliwe rozdzielczosci każdą z tych rozdzielczości testowałem na różnych ustawieniach w opcjach grafiki- skalowanie wymiarów, rozciągnięcie i wysrodkowanie) przy każdym ustawieniu przełącza się rozdzielczość na inna niż ustawiona i powraca i tak w kółko, towarzyszy temu komunikat:
"Powiadomienie o optymalnej rozdzielczości
To nie jest optymalna rozdzielczość ekranu podstawowego urządzenia wyświetlającego
Optymalna rozdzielczość to 1366x768"
następny komunikat taki sam tylko pisze
"""Optymalna rozdzielczość to 800x600"
I tak przełącza się cały czas aż nie wyciągnę kabla vga. Proszę o informację czy musiałbym zainstalować jakieś inne sterowniki czy ogólnie nie jest możliwe zgranie tych dwóch urządzeń ?