Tak jak w temacie, mam problem z konsolą Sony Playstation 3, a dokładniej z obrazem/grafiką. Konsole posiadam od paru miesięcy i nie było z nią żadnych problemów do momentu kiedy zakupiłem GTA V. > > Podczas aktualizacji zacięła mi się konsola na tyle, że musiałem odłączyć z gniazdka. Od tamtej pory w każdej grze mam ewidentnie problem z grafiką. Nie chodzi tu o artefakty tylko tak jakby gra włączała się na niskiej rozdzielczości. Krawędzie poszarpane, w tle wszystko rozmyte, pikseloza. Najbardziej widoczne podczas ruchu kamerą. W menu obraz jest bardzo ładny, wyświetlany w full HD 1080p. problem występuje tylko w grach.
Próbowałem z innym kablem HDMI nie pomaga.
Wszelkie ustawienia w konsoli nie pomagają
Na innym TV występuje ten sam problem.
Mam włączone wszystkie rozdzielczości w konsoli.
W TV wyłączone wszystkie ulepszacze.
Ręce mi już opadają, bo tą samą wiadomość wysłałem do serwisu to kazali mi zresetować PS3 ale nic to nie pomaga.
Nie wiem czy mogło się cos uszkodzić w konsoli czy wina leży po stronie TV.
MÓJ TV SAMSUNG UE39F5000 Poniżej podaje link do filmiku mojego autorstwa na którym uwidoczniony jest w/w problem.
w w w.youtube.com/watch?v=rKnIHCzFEjE (usunąć spację)
Próbowałem z innym kablem HDMI nie pomaga.
Wszelkie ustawienia w konsoli nie pomagają
Na innym TV występuje ten sam problem.
Mam włączone wszystkie rozdzielczości w konsoli.
W TV wyłączone wszystkie ulepszacze.
Ręce mi już opadają, bo tą samą wiadomość wysłałem do serwisu to kazali mi zresetować PS3 ale nic to nie pomaga.
Nie wiem czy mogło się cos uszkodzić w konsoli czy wina leży po stronie TV.
MÓJ TV SAMSUNG UE39F5000 Poniżej podaje link do filmiku mojego autorstwa na którym uwidoczniony jest w/w problem.
w w w.youtube.com/watch?v=rKnIHCzFEjE (usunąć spację)