Prezent na święta tv do 2800 zł

rafallo777

New member
Nadszedł czas świąteczny i chciałbym zrobić prezent i zakupić TV do 2800 zł.
W grę wchodzą sklepy, neonet, i rtv euro agd, gdyz nie chce mi się bawić z allegro, co jak co ale TV chce kupić nawet te 200 zł drożej ale w sklepie, który mam pod nosem.

Więc cena to jak powiedziałem 2800 zł, no maxymalnie 3000 ale to maksymalnie. Plazmy nie chce bo naczytałem się sporo o tym, a to prezent rodzicom, więc na tym tv tvn24 będzie oglądany 24 na dobę, na pewno 5 godzin bez przerw będzie ten kanał leciał, no cóż.

Tak więc:
- tv do 2800 zł
- rtv euro agd i neo net - z tych sklepów coś
- ma być minimum 40 cali, ale wolałbym 46 - 47 cali.

Moje propozycje to:
Panasonic TX-L42ET52
Panasonic TX-L47E5E
Philips 46PFL5507K

LG 42LM640S

Samsung UE40ES6100

Ktrórgo z nich byście mi polecili? Nie zalezy mi na bajerach aż tak bardzo, plazmy nie chce. Więc może coś innego mi doradzicie? Czy jednak coś z tych?

kamikadze14

New member
Nadszedł czas świąteczny i chciałbym zrobić prezent i zakupić TV do 2800 zł.
W grę wchodzą sklepy, neonet, i rtv euro agd, gdyz nie chce mi się bawić z allegro, co jak co ale TV chce kupić nawet te 200 zł drożej ale w sklepie, który mam pod nosem.

Więc cena to jak powiedziałem 2800 zł, no maxymalnie 3000 ale to maksymalnie. Plazmy nie chce bo naczytałem się sporo o tym, a to prezent rodzicom, więc na tym tv tvn24 będzie oglądany 24 na dobę, na pewno 5 godzin bez przerw będzie ten kanał leciał, no cóż.

Tak więc:
- tv do 2800 zł
- rtv euro agd i neo net - z tych sklepów coś
- ma być minimum 40 cali, ale wolałbym 46 - 47 cali.

Moje propozycje to:
Panasonic TX-L42ET52
Panasonic TX-L47E5E
Philips 46PFL5507K

LG 42LM640S

Samsung UE40ES6100

Ktrórgo z nich byście mi polecili? Nie zalezy mi na bajerach aż tak bardzo, plazmy nie chce. Więc może coś innego mi doradzicie? Czy jednak coś z tych?
Swego czasu byłem w Saturnie jak mieli promocję "za każdy 1000zł" oddajemy 100 zł. Tak sobie stoję przed Panasem ET5E, poszedłem obejrzeć Soniacze, wracam, a tam na matrycy pionowe paski w odległości 1cm jeden od drugiego. Zaznaczam, że to nie wina sygnału. O tamtej pory nawet nie skręcam na dział z Panasami.

rafallo777

New member
Na innym forum czy nawet na tym mówili, że ta seria rok czasu pociągnie a potem koniec, szybko się grzeje, czy coś, tyle tam bajerów nastawionych.

Po co mam pisac, z ilu metrów będzie oglądana tv, czy co podłączone itd? Bo raz będę oglądał z 3 a raz z 5, dziecinna ta ankieta.

Podałem te modele i oczekuje od Was abyście mi polecili coś z tych tylko. Więc Waszym zdaniem jaki tv z tych co podałem będzie dobrym wyborem? Zalezy mi na czasie.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Nie złe bzdury ktoś opowiada . Te telewizory są na rynku kilka lat. I mają sie dobrze.
Odległość po to że jeśli będziesz oglądać z 1 m - to 80" np moze być za duży. Dlatego zeby nie zgadywać a odpowiadać do tematu - musimy mieć niektóre wymiary jak u krawca. Zaocznie krawiec nawet najlepszy nie uszyje extra ubrania.

Do góry