Po włączeniu średnio , poszarpany obraz bardzo jasny itp , po zmianie ustawien z dynamiczny na hoolywood pro albo hoolywood noc (na standard teżcałkiem spoko ) obraz bdb

taki jakiego się spodziewałem , ustawienia ręczne (troszkę w prawo troszkę w lewo w różnych parametrach pozwolą na jeszcze lepsze dopracowanie obrazu) . Sport snooker na eurosporcie i pilka nozna na polsat sport bdb , na hd bdb ++ , na kanale sportklub srednio ale oni zawsze maja taki słaby sygnał jakby z bułgari nadwali .
Obraz solidny w pełni wystarczający dla normalnego użytkownika . Kogoś kto szuka obrazu żylety to polecam hx850

. Jeszcze nie bawiłem sie ustawieniami i nie patrzyłem na forum jak najlepiej go ustawić

..ale po 2 minutach wszystko jest Ok , co do 3d to nie mam materiałów jeszcze . Pleja podłącze dziś wieczorem i neta może też sprawdzę

.
Jak Cię nie interesuje 3d , wifi itp to tl933 będzie wystarczające

. W mm dorzucają 2pary okularów więc jak Ci nie pasuje np. 3d to możesz sprzedać i z 300 zł wpadnie

.
Ogólnie pierwsze wrażenia pozytywne i mogę polecić . W jakbyś chciało glądac go na zywo to poproś o to żeby Ci ze sklepowych na domowe warunki przełączyli

.
Obraz jaki sprawdzałem to dekoder z UPC po słabym hdmi ( ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie??).