Witam
Jestem nowy i niewiem czy aby moge pytac sie o LCD ale monitory bo wszedzie pisze o telewizorach ale mysle że kotś mi pomoże co?
A więc problem polega na tym iż przed świetami czyli za jakieś 1,5tygodnia
Chce kupić LCD-17" ale do około 1200zł oglądałem różnego rodzaje testy Monitorów LCD-17" i poprostu już mam głowe pełną tych cyferek myślałem o Samsnung-740N z Pivotem
Ale był bym wdzięczny jakby wypowiedzieli się ludzie którzy mają pojecie na czym rzecz polega bo te testy to chyba zależy kto je sponsoruje
Niewiem czy to ważne ale posiadam dość starą karte graficzna GeForce2MX-400 TV-Out <--- niewiem czy to ma jakiś wpływ
Dzięki bardzo za pomoc musze końiecznie kupić nowy monitor bo ten co mam ma 8lat i już na ostatnim tchnieniu chodzi
Także prosze bardzo o pomoc. W końcu macie dużo większe pojęcia niż ja taki lajik
Pozdrawiam
Michał
Jestem nowy i niewiem czy aby moge pytac sie o LCD ale monitory bo wszedzie pisze o telewizorach ale mysle że kotś mi pomoże co?
A więc problem polega na tym iż przed świetami czyli za jakieś 1,5tygodnia

Niewiem czy to ważne ale posiadam dość starą karte graficzna GeForce2MX-400 TV-Out <--- niewiem czy to ma jakiś wpływ

Dzięki bardzo za pomoc musze końiecznie kupić nowy monitor bo ten co mam ma 8lat i już na ostatnim tchnieniu chodzi

Także prosze bardzo o pomoc. W końcu macie dużo większe pojęcia niż ja taki lajik
Pozdrawiam
Michał